03 syyskuuta 2014

DIY: Näyttelyhihnat pienille koirille

Näyttelyhihnat isoille koirille 12/2014

Vinkki: Itse suosittelen satiininarusta tehtyjä näyttelyhihnoja vain pienille koirille, ainakaan meillä ei menestynyt satiiniversio Tuikulla. Isommille koirille kannattaa tehdä paracord narusta.

Sitten asiaan, tosiaan Klaaralle valmistui tässä näyttelyremmi ja mielestäni on ihan hienokin. Videotakin pätkän tuosta punomisesta.

Tarvitset
3m keltaista satiininarua
3m valkoista satiininarua
5 oranssia metallihelmeä
2 mustavalkoista metallihelmeäHihna on tehty neljän narun letityksellä. Tämä on ehkä noin 70-80cm pitkä ja juuri sopiva. Ennen loppusolmua on kaksi oranssia helmeä ja sitten nuo hapsut. Snakeketjun yläpuolella on mustavalkoiset helmet ja muutama oranssi helmi. Kaikenkaikkiaan olen tähän hyvin tyytyväinen ja tiedän tämän olevan Klaaralle sopiva.

Tarvitset
Snake ketjun
3m sinistä satiininarua
3m mustaa satiininarua
5 sinistä alumiinihelmeä
2 mustaa alumiinihelmeä

Sinisestä ja mustasta satiinista valmistui Maisalle näyttelyremmi. Pituutta noin 60-70cm, tehty ns. timanttipunoksella. Alla kuvalliset ohjeet.


...samalla tekniikalla. Eli sanallisesti, ota reunimmainen naru oikealta ja laita se kahden narun ali, tuo takaisin yhden narun yli ja kiristä. Sitten vasemman puolen naru, kahden narun ali, takaisin yhden narun yli. Tein tätä useaan otteeseen, ennen kuin punos alkoi syntyä ja hoksasin miten tämä toimii. Todella nätti punos ja letitettyä hihnaa kivempi käteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy rohkeasti ja keskustele asiallisesti :)