16 syyskuuta 2014

Kielitreenit


Ajokortti onkin tosiaan taskussa, jos joku ei sitä vielä tiennyt. Olen kaavaillut viikottaisia rallytoko treenejä ympäri Ylöjärveä, jotta tulisi ajeltua mukavissa merkeissä. Ja ensisijaisesti siksi, että Tuikulla olisi viimein ohjelmaa, eikä se vallan metsäistyisi. Tänään startattiin vanha auton rämä ja suunnattiin alakoulun kentälle. Ihana kirpeä syysilma ja innosta piukkana oleva koira!


Lämmittelyiksi ja käveltiin kenttää vähän ympäri ja Tuikku sai nuuskutella kaikki paikat. Sitten hölkkäiltiin ja pyrähdeltiin, ihmeteltiin ohi meneviä autoja ja totuteltiin muutenkin vieraampaan ympäristöön. Kun oikein mietin, niin itseasiassa Tuikku ei ole koskaan käynyt tuolla kentällä.

Sitten rallytoko treenejä hihnan kanssa. Keskityimme tällä kertaa pujotteluun, se kun on vähän puolitiehen jäänyt. Pujottelussa keskityimme vauhtiin ja tarkkuuteen. Täytyy muuten tähän väliin kehua mätsäripalkintoa. Hauhaun roll'n on tosi hyvä imutuksessa! Oudommat rallytoko liikkeet Tuikulle, kuten eteen ja pujottelu sujuivat tosi hyvin imuttaen ja mun kädet säästyivät hampaiden kolistelulta. Samaten palkkaus tuolla muutenkin on huisin kiva ja helppo, sekä siisti. Tuun ehdottomasti suosimaan vastaavia jatkossakin! 

Pujottelu alkaa pikkuhiljaa sujua meillä ihan kivasti ja eteenmenosta alkaa pikkuhiljaa idean poikanen hiipiä tuon kaaliin. Tarjoaa niin kovasti perusasentoa tai puolittain edessä seisoskelua, että menee vähän aikaa tässä... Ja olen koulutellutkin laiskasti. Tähän väliin selityksiä kiireestä, väsymyksestä ja monesta muusta. Toivoisin löytäväni jostain möllirallystartin, jotta päästäisiin vielä yksiin alo luokan kisoihin. Tämän jälkeen taidan siirtyä avo luokan liikkeisiin, koska nämä alkavat olla hallussa!Lihashuoltoa ja ketteryyttä on kehitelty nyt kahdella uudella tempulla, joita on treenattu ja jynssätty. Kaikinpuolin mukana treenihömppäily ilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy rohkeasti ja keskustele asiallisesti :)