27 maaliskuuta 2015

Kaveri- ja hoitokoiriaToissapäivänä olimme Kaverikoirien yhteislenkillä, harmittavan vähän väkeä pääsi paikalle, mutta päästettiin sitten koiria irti, kun oli sinänsä pieni lauma. Lenkki sujui kohtuu hyvin siihen nähden, että Tuikku on tavannut koiria vain pariin otteeseen ja hihnassa. Aluksi muut eivät sitä edes kiinnostaneet ja hurtta mennä viiletti vaikeakulkuisessa maastossa melkoista tahtia. Siinä vauhdissa Tuikun käpälä jäi jotenkin pikkuvillis Tyynen villapaitaan jumiin ja hämminki oli molemminpuoleinen. Pikkuvilla kiljui pelästyneenä ja Tuikku totta kai innostui siinä sitten örisemään, onhan se sen leikki toisen villakoiran, Boriksen kanssa. Ei muuta kuin Tuikun tassu sieltä villapaidasta irti ja pikkuvilla vapaalle jalalle ja taas sujui. Tuikku tosin jäähdytteli hetken päätään hihnassa ja Tyyneltä otettiin villapaita pois.

Nyt taas itsekin muistaa, miten tärkeää on, ettei koirilla ole ylimääräisiä varusteita päällä vapaana ollessa. Varsinkin kun koko ero on huomattava, on hirmu kurja, jos koirat ovat jumissa toisissaan. Onneksi selvittiin vain säikähdyksellä ja lenkki muuuten sujui hyvin rauhallisesti ja miellyttävästi. Iso kiitos seuralaisille mukavasta lenkistä.

Eilen tuli sitten Hukka hoitoon, kyllä taas puuhaa riittääkin. Ensimmäisissä kuvissa Hukka näytti vallan masentuneelta, kun tänne joutui. Voi toista, ilmeikäs kaveri! Vähän otettiin leikkikuvia kaksikosta, kuvat tosin melkoista kuraa koska oli hämärää ja kyllästyin käsittelyyn jo ennen puoltaväliä.

10 kommenttia:

 1. Herra jestas, ku Tuikku näyttää pieneltä :D Miten voinu Hukka kasvaa äipästä ohi, ihana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Tuikku meinaa vähä leikeissäkin jäädä kakkoseks :D Mutta äidillinen auktoriteetti korjaa pienen koon puutteet ;)

   Poista
 2. Kylläpä on Hukalla kokoa! Ihana ku niillä on Tuikun kanssa just samanlaiset silmät! (ja muutenkin muistuttaa kyllä emäänsä paljon :))

  VastaaPoista
 3. Minäkun luulin että Tuikku on iso, mutta kyllä se poika on äitestään menny ohi :D

  VastaaPoista
 4. Mitä tuo Hukka on säkäkorkeudeltaan, ihan jätti! :D Ja ihana tuo kuva missä Tuikulla kaikki ketarat ilmassa ja hullunkiilto silmissä! xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jotain about 70cm korkee, ei mun mielestä kyllä yli oo :D Tuikku näyttää vähä pieneltä piskiltä siinä vieres.

   Poista
 5. Ihana masentunut mörssäri-Hukka! Se on mun suosikki noista pennuista, mistä olet kuvia laittanut :D Mikä näiden isä oli, labbis? On niin samannäköisiä kuin Tuikku. Ja hyvältä näytti noi pitoharjoitustreenit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah, joo Hukka on kyllä ihan omaa luokkaansa :D Isä oli puoliks ajokoira, loput sakua ja huskya. Hukka on olemuksensa perinyt pitkälti Tuikun nöffi-isältä. Ja joo meillä lähti nyt viimein sujumaa pidot :)

   Poista

Kysy rohkeasti ja keskustele asiallisesti :)