31 maaliskuuta 2015

Mulla on jo se...

Niin mikä? No koira jonka kanssa voin jakaa nugetit. Ja jolle voin tehdä kivoja varusteita. Koira jonka kanssa voin ihan vaan ajankulukseni rämpiä ongelmissa. Piski jonka voin ketjuttaa puuhun vaikka päiväksi, jos mua ei huvita olla sen kanssa. Hurtta, joka kaikista mukavuuksista huolimatta nukkuu mieluummin metrin ketjussa sateessa, kuin toinen koiran kanssa tarhassa. Koira joka ei aina tajua omaa etuaan, mutta toimittaa virkansa vähintäänkin kiitettävästi runsaine puutteinen. 


Koira joka palelee ja kastuu - eipäs vaan viihtyy - ulkona, kun minä katselen olkkarissa leffaa mässäten sipsiä. Koira jonka haen sisälle, kun minä palelen ja otan viereeni nukkumaan. Koira, joka ei vie sängystä tilaa, kuin juuri sen verran, mitä minä haluan. Koira, joka rakastaa automatkustusta, sopeutuu lähes jokaiseen tilanteeseen ja koira, joka ei salaile fiiliksiään. Jos on huono päivä, niin silloin saa ja pitää näyttää kaikille takapuolta, sitten kun on hyvä päivä, pitää rakastaa kaikkia.


Koira joka änkeää syliin, reppuselkään ja vaikka vähän kaverinkin syliin. Koira joka on pulkkamäessä mukana, se laskee mäkeä alas tai juoksee vierellä (usein laskee, koska kaatuu matkalla) ja vetää pulkan ylös. Hyväksikäyttöä? Ehkä vähän, mutta se tykkää. Kapinen piski jolta ei oikeastaan voi odottaa mitään, mutta joka antaa kaikkensa höystettynä runsaalla huumorilla ja hupskeikkaa -asenteella.

5 kommenttia:

 1. Mä en tiedä mikä tuossa ekassa kuvassa on, mutta jotenkin se pysäyttää hetkeksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ei siinä mitään järkevää oo, mun nugettiateria jota Tuikku kyyläs :D Oli väärä objektiivi ku käytii Tuikun kaa kiskan rappusil syömäs.

   Poista
 2. Musta taas toi vika kuva on aivan ihana! <3 Upee Tuikku!

  VastaaPoista
 3. Oi, ihania kuvia!(:

  Hei, etkö oo käyny koirien/jonkun koirista kanssa koirauinnissa? Onko tykännyt aiemmin uida esim. järvessä tms? Kiinnostaisi vain kuulla, kun ollaa menossa lauantaina ensimmäistä kertaa koirauintiin ja Rudi ei oo halunnu ees kastella tassuja järvessä niin mietityttää, että mahtaako mennä helpostikin uimaan.. Vaikka toki riippuu ihan yksilöstäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Popi ja Klaara ovat käyneet ja kumpikaan ei ole uinut ennen (paitsi Klaara pakotettuna). Eivät hingunneet veteen, mutta homma lähti uittajan avulla sujumaan ja kyllä tykkäsivätkin :)

   Poista

Kysy rohkeasti ja keskustele asiallisesti :)