13 maaliskuuta 2015

Isot tytöt on Boriksen

Viimein täydellinen kuvatulva postaus, ehkä tämän viikon viimeinen? Eilen iltapäivällä hain Idan koirineen liikekeskuksilta ja kurvailtiin meille. Bamsu ja Boris matkustivat jalkatilassa tosi kivasti, pitäisköhän itsekin hankkia tuommosia minipiskejä? Päästiin sitten meille ja käytiin sisällä haukkaamassa hiukan välipalaa. Sitten vain ulos ja Tuikku mukaan, kaiken varalta liinaan ja vesijohtolinjalle käpsyttelemään.

Aurinko asetti valokuvaukseen taas omat haasteensa, mustat koirat, kiiltävä jääpintainen lumi ja kontrastikkaat varjot, jipii... Monta sataa kuvaa tuli lauottua, mutta vain musto-osa selvisi jatkokäsittelyn läpi, enkä silti pidä kaikista. Tilannekuvat olivat kuitenkin parhaita!

Bamsu hääräili metsässä lähinnä omiaan, Boris sen sijaan rakastui Tuikkuu. Muistiko se sen vuoden takaisista leikeistä, vai hyrräsivätkö nuoren miehen hormoonit, se jääköön mysteeriksi? Steriilin nartun takamus kiinnosti suuresti ja Boris tähtäili reisiä myöten vähän Tuikun joka ruumiin osaan. Niskaakin piti kirputtaa ja Tuikun ilme näytti vähintäänkin kettuuntuneelta. Missään kohtaa isompi hurtta ei villaa satuttanut, mutta pariin kertaan niputti sen mättäikköön ja koetti paeta pikkumiehen ronskeja otteita.

Montulla hurtilla sujui sitten varsinainen leikkiminen ja yhtämittaa ulkoiltua tuli useampi tunti. Kyllä oli väsyneitä piskejä, kun porukkaa takaisin bussille kuskasin. Ihana keli ja hyvää seuraa, ei vois parempaa toivoa.

8 kommenttia:

 1. Ai että noi koirien ilmeet! Dinalla on naama uusien koirien kanssa yleensä samoilla lukemilla kuin Tuikulla tuossa 8. kuvassa :DD Mut onnistuneita otoksia(taas kerran)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah :D Joo Tuikku on nähnyt Boriksen viimeksi kun pikkuvilla oli 12viikkoinen, aika kivasti kuitenkin sieti toisen "aikuistumisleikkejä".

   Poista
 2. Voi epätoivon Boris... :'D Hienoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Boris oli selvästi päättänyt, että hedelmällisessä iässä oleva nainen on saatava paksuksi ;)

   Poista
 3. Hahaa, mikä ihana villakarvapää siellä <3 oihh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, Boris on kyllä ihan paras villis :D okei en tunne muita >:D

   Poista
 4. Vau miten upeita kuvia! Rrrrakastan tota ikkunoista ja ovista tulvivaa aurinkoa, kohta kesä on taas täällä. <3

  VastaaPoista

Kysy rohkeasti ja keskustele asiallisesti :)