07 tammikuuta 2015

DIY: HeijastinliiviPimeässä tulee ehdottomasti näkyä ja sormistaan näppärä koiranomistaja väkertää itse heijastintuotteet koiralleen. Tämä heijastinliivi on tehty Popille, kaavan mallin on sovellettu kaupan liivistä. Liivin materiaalien hinnaksi tuli 4,50€.

Tarvitset
Mitat koirasta (kaulan ympärys, rintakehän ympärys, selän pituus kaulasta rintakehän yläosaan)
Sakset
Mittanauhan
Kynän
Ompelukoneen1. Piirrä kaavat kankaalle mittanauhan avulla, piirrä sentti tai pari ylimääräistä reunoihin.
2. Ompele ompelukoneella reunat siksakilla, jotta kangas ei purkaannu.
3. Ompele heijastinnauhaa reunoihin ja selkään.
4. Lisää tarranauhat.
5. Päättele työ nyppien roikkuvat langanpätkät pois.

Ei mikään kauneuden multihuipentuma, mutta sopiva ja toimiva. Istuu Popille hyvin, kaulaosa on hiukan leveä, mutta sen saa taitettua kaksinkerroin, joten ei haittaa. Popi innostuu heti, kun liivi laitetaan päälle, tietää että ollaan menossa lenkille. Kuvassa hiukan paleli, kun pakkasta oli niin reippaasti ja piti ottaa vain liivin sovituskuva. Laittakaa linkkejä omista teoksistanne!

4 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Fannylla on huonosti istuva liivi joka pyörii kyljeltä toiselle, niin voisin kokeilla tehdä sille itse, kun kerta halvalla pääsee :)

  VastaaPoista
 2. Oikein kivan liivin sait aikaiseksi! Itsekkin pitäisi koirille tehdä heijastin liivit, jospa kaverin ompelukonetta saisi sitte lainata. :D

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva postaus! Juuri tänään mietin, että pitäisi Pikillekin ostaa uusi heijastinliivi, mutta ehkä pitäisi sen sijaan yrittää itse väsäillä! :)

  VastaaPoista
 4. Hauskan näköinen liivi ja varmasti toimivakain! :)

  VastaaPoista

Kysy rohkeasti ja keskustele asiallisesti :)