11 tammikuuta 2015

Rallytreenit videollaSaapi heittää palautetta, ohjeita vinkkejä, mitä mieleen tuleekaan. Mulla tuli mieleen että miltä kuulostaisi varustepostaus videolla? Hyvä vai huono idea?

12 kommenttia:

 1. Onpas kiva kontakti. :-) Spiraaleissa teet tosi tiukat käännökset, teetkö tarkoituksella? Niiden kartioiden ympäri voi tehdä paljon laajemmatkin tiet, vaikka ihan ympyrät. Näin ei tarvitse kääntyä tiukasti ja muuttaa tempoa. Askelissa peruuttaen kiinnittäisin myös huomiota viimeiseen askeleeseen, että se olisi yhtä pitkä kuin muutkin askeleet. Mutta hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuikku on aiemmin alkanut käännöksissä kovasti poikittamaan ja hyppimään, joten siksi on tehty nyt hitaammin niitä, jotta se tekee liikkeensä tarkemmin :) Mutta koko ajan harjoittelen käyttämään itse kaiken sen tilan, mitä voin, sillä nyt on tosiaan aika jyrkkiä :D Ja peruutusaskelia lyhensin siksi että mahduttiin kameran ruutuun ja etten peruuttanut hankeen, ei sen kummempaa syytä ;)

   Poista
 2. Kiva video! Tosta sain hyviä juttuja mitä vois kokeilla :)

  VastaaPoista
 3. Hienosti kulkee! Miten oot opettanu Tuikun seuraamaan? Mun olisi tarkoitus opettaa koirani seuraamaan, mutta en ole ihan varma että miten se parhaiten onnistuu :) Sivule osa tulla mutta siinä on hieman vielä hiomista :D Tarkoitus harjoitella ns koti TOKOa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hankala selittää kirjallisesti, mutta "Tavoitteena huippukoira" kirjassa hyvät ohjeet. Ja voisihan sitä tehdä aiheesta kai oman postauksenkin :)

   Poista
  2. Täytyypä toi kirja tsekata :) Tee ihmeessä aiheesta postaus jos on kiinnostusta :D

   Poista
 4. Oho en huomannu tota tekstiä tossa videon alla. Varustepostaus olisi mielenkiintoinen eli kannatan! :D

  VastaaPoista
 5. Varustepostaus olisi tosi kiva :)

  VastaaPoista
 6. Hyvän näköistä ja iloista menoa! Mä kävelisin sinuna vähän reippaammin, niin teillä sopisi rytmi paremmin yhteen koiran kanssa. Hyppiminen sinänsä on ihan positiivista, että koiralla on ainakin ajatus suhun päin, palkkaa vaan sitten kun on kaikki koivet maassa :D Etenkin toi vika sivulletulo oli nätti.

  VastaaPoista
 7. Mistä oot hommannu ton treeniliivin? :-)

  VastaaPoista

Kysy rohkeasti ja keskustele asiallisesti :)