01 tammikuuta 2024

Tavoitteet 2024Ja taas kehittyy suhde ja suhtautuminen tavoitteisiin ja kehityksen seuraamiseen. Tälle vuodelle jokusia raameja.

Viime vuoden tavoitteisiin päästiin osittain. Savulla alkaa olla avoimen luokan liikkeet kivalla mallilla ja me kävimme kimppatreeneissä tekemässä useat kisatreenit. Tokokokeisiin meno ylitti odotukseni (olin varautunut etten kisaa) ja saatiin yksi ykköstulos! Sen sijaan BH jutut jäi ihan kokonaan, katsoo josko joskus kokeilee. Noseworkia aioin kirjoitusteni mukaan kokeilla, mutta tämä unohtui kyllä ajat sitten eikä tehty tunnaria kummempaa hajutyöskentelyä.

Loimun kanssa teimme kaikkea mitä aioin. Käytiin näyttelyissä hakemassa tulos, oli smartDog testi ja bonuksena spontaanisti kurkattiin paimennustaipparitkin. Kansallispuistoissa käytiin ja niistä uudet olivat Repoveden ja Koloveden kansallispuistot. Terveystarkit tulivat hoidetuksi myös ja treenit rullasivat sitä tahtia kuin allekirjoittanut kehittyi.

Sitten ajatuksia ensi vuodelle.


Savu

Tokon tunnari ja ohjattu nouto vuoden projekteiksi.

Rally-tokon mestari luokan puuttuvat liikkeet haltuun. Etenkin eteen tulemiset ja asentojen vaihdot oikealla puolella.

Kuvaustemput! Terästäydytään katseen suuntaamisessa.


Loimu

Erilaisia tehtäviä ja temppuja haltuun (asennonvaihdot, pysähdykset ym.) tokoa ja rally-tokoa tavoitellen.

Kuvaustemput: paikallaan pysyminen, leuka maahan.


Minä ite

Josko oppisi ampumaan radalla, vetämään leukoja ja seisomaan käsillä koirajuttujen lisäksi. Eiköhän näissä vuosi kulu jos hoitaa kodin, työt ja opinnotkin kunnialla 😂

Ahkeraa panttipullojen keräämistä ja näiden rahojen säästämistä talvimakuupussiin.


Uusia kansallispuistoja toivottavasti! Tyytyväinen oon jos skippaamme tänä vuonna noron, koirien sairastelut ja autojen hajoamiset 😝 Täältä tullaan yllätykset!

Onnellista Uutta Vuotta 2024 lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy rohkeasti ja keskustele asiallisesti :)