17 elokuuta 2015

Vaikee olla upeeKotiuduimme viikonlopun hääreissusta melko aikaisin, kiitos koirien hoidosta Pepille ♥ Päikkäreiden jälkeen olikin jo virtaa touhuta haukkujen kanssa jotakin ja niinpä me saatiin Tampereelta seuraa pururadalle ja pikkutreeneihin. Ida ja Katri saapuivat koiriensa Bamsun ja Melen kanssa ilta seitsemän jälkeen.

Otettiin ensin jotain pikkutokorääpellystä. Me lähinnä perusasentoa. Huomaa, että olen treenannut pääasiassa kotona ja hallilla, Vilkkulainen oli aivan pihalla. Ärsyttävä sijaistoiminto, kaivaminen, puski esiin. Pentu on tehnyt sitä vain vapaana kotipihalla, mutta nyt kaivaminen tuli esille odottelussa, kesken treenien, metsässä... Joo okei on ihan ookoo kaivaa tutkiakseen, mutta maaninen kaivelu ihan vain ajan kuluksi, not good. Tähän on puututtava, nyt kun sitä on esiintynyt alle viikon.

Tokotreenit olivat arvatenkin lyhyet, koska pennut. Lähdimme käpsyttämään purtsille ja sieltä metsäpolulle, jossa pennut ja Bamsu pääsivät irti. Koirilla oli hauskaa ja oli kiva nähdä pitkästä aikaa. Taas sain pitkän listan harjoiteltavaa, mutta hiljaa hyvä tulee.

Tänään onkin illalla taas valmennetut tokotreenit, siellä päästään opettelemaan taas uutta. Nyt kun arkeni lähtee taas pyörimään tasaiseen tahtiin, pystyn töidenkin jälkeen harjoittelemaan kurssilla opittuja asioita. Josko sitten päästäisiin etenemäänkin.Harrastelumme on hiukan laajentunut, olen itse harjoitellut viskomaan frisbeetä. En osaa sanoa, heitänkö rollerin hyvin, huonosti vai hyvin huonosti. Se selvinnee joskus. Sain tänään kuitenkin kännykällä minitreenistämme teille hieman videota ja kuvia. Vilkku tykkää hommasta ja kiitääkin melkoista vauhtia. Puruote on mitä on, välillä mälvää, mutta pääasiassa nyt hampaiden vaihduttua puree frisbeeseen ihan hyvin.

Välillähän pentu toki vain rymistää kömpelösti frisbeen yli, mutta nyt se on alkanut ymmärtää liikeradan, kun oma heittokätenikin on vakautunut. Kivasti nappula on alkanut hakemaan omaa linjaansa, mistä juoksee ja mistä kulmasta on hyvä napata kiinni. Lähellä on hyvä nurtsikenttä, jossa on nyt paristi käyty viskomassa. Kyllä tästä vielä hyvä tulee! Kunhan saan jonkun kuvaamaan, niin treeneistä on muutenkin tulossa videota, samoin meidän leikkimisestä.

// vielä tämän illan tokoiluista. Teemana tunnari, kierto, ja ohjattu nouto, sekä loppuun seuraamista. Paljon tuli uutta ja Vilkullakin taas pää raksutti toivottuun tapaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy rohkeasti ja keskustele asiallisesti :)