29 maaliskuuta 2016

Toko, Suutarilankoski ja uusi puisto

Sunnuntai iltana suunnattiin Janikan kanssa hallille treenaamaan teinipaimenet. Pientä koostetta tokottelusta.

Seuraaminen tavallaan paremmalla mallilla vaikka haahuilua esiintyy. Palkkaus pelittää että perusasennosta välillä parit namit, käsky, seuraamista matka x ja bileet lelulla joka tulee takataskusta. Luovuin toistaiseksi lelun viskomisesta, sillä Vilkku tsekkaa muuten koko ajan ympäristöä fiiliksellä "missä lentää". Piilosta lähileikki pelittää paremmin. Haahuilusta ja pienestäkin kontaktin pudottelusta käänsin itse suuntaa ja heti alkoi olla skarpimpaa menoa näkyvissä.

Hyppy oli kyllä ihan hepreaa. Hakeutui koko ajan kiertämään vasemmalta puolen. Otettiin hyppy sitten ihan leikkinä ja kaikista pompuista leikit. Yksi onnistunut suoritus pienillä muutoksilla ja lopetettiin siihen.

Kapulan pito on paranemaan päin. Nenäkosketus, leuan pitäminen kädessä ja rauhallinen mielentila kun saatais vielä samaan pakettiin kapulan kanssa, niin olis bueno.

Asennonvaihdot sujuu aika kivasti. Omaa tarkkuutta niihin hiukan. Seisomaan nousee hyvin mutta asettelee jalat uusiks????

Liikkeestä pysäytykset alussa. Tarjoaa tosi kivasti maahanmenoa ja pysyy hyvin, mutta meni nyt kokeilusta vähän sekaisin kun pyydettiin luo ja käskettiin maihin, pentuparka.Eilen kävimme Riuttaskorvella Suutarilankosken laavulla Janikan kanssa. Oli ihan ok keli, ja aurinkokin pilkahteli. Rattoisasti kului iltapäivä siinä nuotioruokia mussuttaen. Makkaraporsaat ottivat vähän rähinää ja kyllä bortsutkin pistivät metelin tofunakeista, daa. Sitä ollaan niin frendiä ensin ja sitten tungetaan kaikki toisten eväille, tyhmät. Vaan kylläpä ne kokonaisuudessaan käyttäyty kivasti.

Tänään kävästiin Tiinan kanssa uudessa koirapuistossa Kolmenkulmalla. Nasta mesta, kaks isoo puolta ja eteistila, mainiota meikäläistenki hankaluuksille. Tuonne kehtaisi Tuikkuaki viedä kun pikkusen pystyy seurasta nirsoomaan ja on tilaa, eikä tarvitte olla kaikissa kiinni. Niin ja ihanan valoisa paikka kuvata! Vilkku mennä rällästi Jedin kanssa, hyysäsi palloa, viskoi kiviä ja himoitsi muiden makkaroita.

2 kommenttia:

  1. Tosi makeita kuvia! :)

    www.tottethehavanese.blogspot.fi
    www.paronithedutchie.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Super ihania kuvia! :) Tuli vain omalla selaimellani ainakin tosi hitaaksi postauksen lataaminen kun kuvia oli niin paljon :/

    VastaaPoista

Kysy rohkeasti ja keskustele asiallisesti :)