19 huhtikuuta 2016

Polut ei oo meitä varten

Huisin ihana iltalenkki auringonpaisteessa hyvässä seurassa! Tiina ja Jedi manssi tulivat mukaan ja tempastiin 7km lenkki, kannatti kastua, kaatua ja tippua, mutta tulipahan kivoja kuvia. Pururadalta lähdimme polulle, polulta metsäautotielle ja jotta ei olisi liian mukavaa niin joku lajitoverimme oli sinne metsäautotiellemme tyhjentänyt suolensa... Kaikilla oli hurjan mukavaa, kun koirat vetivät siitä läjästä paskakiintiöt täyteen. Että semmosta täällä feikkisivistyksessä.

Siistä metsäautotie jäi taakse kun suuntasimme umpikorpeen. Nättiä mäntykangasta, kosteaa kuusikkoa, jyrkkiä rinteitä, pikkupuroja, satumetsää, hylättyä peltoa, isompia ojia jne... Ja katseltiin puron varresta söpöä polkua. Joka sitten olikin hirven kulkureitti ruokintapaikalle hups. Suuntasimme kulkureitiltä pois ja vadelmarisukkoon, jossa kiipesimme kivelle tähystämään. Seuraavana vuorossa oli kalliokiipeilyä. Söpösti sammaloitunut kallio oli aika petollinen, meinasi olla vähän märkää ja liukasta.

Kallion jälkeen alettiin olla voiton puolella ja rämmittiin märkää mettänpohjaa pitkin sinne mettäautotielle. Ja jatkettiin sitä eteenpäin. Sellainen retki se. Koirat nautti ja käyttäyty kivasti.

5 kommenttia:

 1. Tuikku on aika badass ton kopan kans :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain piti saaha särmää letkeeseen ulkomuotoon >:D Lila väri on aika hempee, vois modata viä kukkamaalauksin :p

   Poista
  2. Joo! Ehottomasti kukkia kehiin. :D

   Poista
 2. Metikössä rämpiminen ilman polkuja on parhautta. Itellä onneks aika hyvä suuntavaisto, että tohtii lähtee samoileen ilman polkuja, enkä oo koskaan tainnu ainakaan pahemmasti eksyä. Aina lopulta löytänyt takaisin kotiin/autolle. Tänään viimeksi tehtiin poikien kanssa ihan omat reitit metiköissä ja löydettiin kaikkea kivaa ja hienoja paikkoja metsänuumenista, mitä ei muuten löytäisi, jos ei uskaltaisi lähteä kunnolla metsää nuuskimaan.

  VastaaPoista
 3. Mekin joskus lähdettiin polulta metsän siimekseen ja löydettiin hieno paikka ihan keskeltä metsää, mitä ei oo harvennettu koskaan. Sielä oli myrskyn kaatamista puita ja soliseva joki :D paras Kuvauspaikka!

  VastaaPoista

Kysy rohkeasti ja keskustele asiallisesti :)