19 heinäkuuta 2012

Lauma lenkillä

Aamulla kymmenen aikaan heräilin sängyssä ja katselin puhelinta. Neljä vastaamatonta puhelua ja yks tekstari. Tästä oli hyvä päätellä, että varmaan kannattais herätä. Soitin Evelle, kun se oli mua tavotellu viestillä ja soitolla. Eve selitti nopsaan asiansa, että minä ja Tuikku sinne ja vaikka mitä. No ei muuta ku pistin itteni kuntoo, ruokin Tuikun ja lähettii melkei saman tie ku sängyst nousin. Roi ja Peki odotteliki Tuikkua jo ulkona. Kohta 17-vuotias labbisvaari Pekikin ihan innostui Tuikusta ja otti pari laukka-askelta. Tuikku kävi ihan kierroksilla ja hyppi ja pomppi ja leikki Roin kanssa ihan innolla.

Tarkotus oli haalautua pikkuhiljaa lenkille. Tuikku se kotosasti söi nappulan Roin ja Pekin kupista ja kurkisteli Emmun lautaselle, kun syötiin. Onneks tyttönen osas kerranki käyttäytyä ja mitään isompaa ei ollut. No mutta ni lähdettiin sinne lenkille. Tuikku ja Roi poseeraili parkkipaikalla ja laahustelivat pitkin poikin. Odoteltiin labradorinnoutaja Inkkua paikalle. Pikkuinen vauhtimakkara saapuikin pian ja Tuikku sai kauheen hepulin siitä. Tässä vähän kuvastoa.

Roi & TuikkuMyös saksanpaimenkoira Max liittyi joukkoon. Siitä lähdettiin sitten hulvattomalla kokoonpanolla lenkille. Tuikku oli vähän outolintu, muut käveli kivasti tiellä ja kirmaili ni tää mun koira laahusti ojassa ja puuhaili omiaan :D Mentiin pienelle hiekkamontulle, mihin sadevesi oli kertynyt. Kuuma ilma ja auringonpaiste sai koirat suorastaan syöksymään veteen. Tuikkuki hyppäs kunnon mahaplätsin hiekkarinteeltä sinne :)
Tuikku & Max
Tämmöne lätäkkö
Meinas loppua tila kesken tuosta pikkulammikosta, nii lähdettii kävelee kunnon rannalle. Tuikku ja Inkku pisti heti leikiks kepistä. Sai tuo vesi Tuikkuun vähä virtaa ja kaveri innostu leikkimään. Inkku sen ku juokse karkuun ja minun koikkiloikki perässä. Vauhtia kerty niin paljo, että hiekka pöllähti ku Tuikku kaatu oikee kunnolla. Aika rytinällä kaksikko juoksi.
"Annas keppi mulle" Tuikku käskyttää. "Juu, unen näät" Inkku päättää :D
Uimarannalle kävi ihanasti viileä tuuli. Tuikku ei ensiks meinannu millää mennä uimaan, ku kaikki muut koirat aina syöksy hakeen sen lelut. Niinpä mun kiukuttelija jäi rantaan odotteleen. No eipä aikaakaan, kun viskaisin frisbeen vahingossa liian kauas järvelle ja isot aallot hankaloittivat frisbeen hakua. Inkku ja Max tulivat takaisin rantaan. Tällöin Tuikku valpastui ja katsoi "hahaa, tää on mun noudettava". Pikku vesipeto laahusti järveen ja lähti tasasen vakaasti noutamaan lelua. Hauskaa oli ja kivoja kuvia tuli. Tosin, aurinko vähä pilas kuvat, oli joko ylivalottuneita ja sitte ku muokkas nii mun koirani on ihan tukossa. Anyway, ei se ny aina oo nii viimesen päälle.

Eve & Tuikku

Koirat oli ihan väsyneitä, kun lähdettii rannalta pois. Oli tosi hauskaa ja kyllä kelpas viettää kesäpäivä tuohon tyylin. Tätä koirailua olinkin jo kaivannut ♥ Täytyy ottaa uusiks joku päivä. Tuikku oli ihan rättipoikki ja nukku aika antaumuksella. Ei valittanut, vaikka ei kotona enää eriksee lenkille päässytkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy rohkeasti ja keskustele asiallisesti :)