16 joulukuuta 2013

DIY: Sovellettu narupallo

Nykyään ehkä suosituin, kätevin ja monipuolisin treenilelu, narupallo. Tein itse sovelletun version kierrättäen kotikäyttöön, kun on nuo treenilelut ollut vähän kertakäyttöisiä :) Tästä oiva joululahja sesselle ja johan on mukavat treenit.

Tarvitset

Sakset
Tennispallo
Parittomia sukkia (riittää siis että menee jonkun toisen sukkakopalle ja hakee sieltä, miesten sukat on aika hyviä)
Rikkinäiset sukkahousut, vaikka paritkin
Myös college paidan hihat on jees, ne lisäsin tuohon jälkikäteen

Isketään tennispallo sukkaan ja vedetään sukkaan
solmu. Tungetaan koko komeus vielä sukkahousuihin ja letitellään oikein napakka varsi. Lelua on helppo tuunata ja korjailla, ainakin meillä tuo on niin kovassa käytössä ettei pallo meinaa pysyä paikoillaan. Väriä ja kokoa saa muutella mielensä mukaan ja jos haluaa vielä hajutehosteen että koira oikein innostuu, niin ei muuta kuin lenkkeilevältä mieheltä sukka pois suoraan jalasta. Tässä kohtaa voi olla, että oma nenä kaipaa jo pyykkipoikaa tai jotain.

Lelu on ehdottomasti ja ylivoimaisesti Tuikun lemppari ja helppo tehdä. Ei paljoa tunnu omassakaan lompakossa. Pienemmälle koirallehan ostetaan pienempi pallo ja laitetaan pienempi sukka, isommalle koiralle jalkapallo ja vaikka housut, jotka ompelee puntista umpeen :p Mitäs me tässä säästettiin, kattelin että itte miellyttävä narupallo olisi maksanut 15€ (yksi oli 7€ mutta sattuneesta syystä väärän värinen ja asustaa nyt järven pohjassa, kiitos Tuikun), tähän nyt meni ehkä 2€? Tennispallo palkintona ja parittomat sukat, hieman aikaa. Kätevä ja toimii :) Linkatkaas kuvia omista treenileluista!

Täällä ohje varsinaiseen narupalloon, jos haluaaa visuaalisesti tyylikkäämmän lelun :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy rohkeasti ja keskustele asiallisesti :)