15 heinäkuuta 2014

Vinous veks

Pitkästä aikaa treenikärpänen iski ja oli pakko lähteä Tuikun kanssa kentälle. Ei ole tullut harjoiteltua tai tehtyä yhtään mitään, vähän laiskottanut ja onhan nuo työtkin vienyt mehut (milläköhän logiikalla nyt viidennen aamuvuoron jälkeen innostuin treenaamaan). Kesäksi oli kyllä kaikenlaisia suunnitelmia, siis lähinnä nähdä kavereita, mutta täällä metsässä me on kyllä nökötetty ihan harvinaisen yksinäisinä. Toivottavasti tähän tulisi vielä loppu kesästä muutosta tai jos sitten edes syksyllä näkisi muita ihmisiä ja koiria ahkerammin.

Meinasin olla vähän hukassa, mitä treenattaisiin, mutta tulipa vilkaistua meidän arvostelulomakkeita. Turhan monta mainintaa vinoudesta, alkoi ärsyttämään. Siispä tsekkasin missä liikkeissä vinoutta esiintyi ja ei kun laput mukaan ja kentälle treenaamaan. Eihän tuo yhdellä treenikerralla parane, mutta no jaa.

Koira eteen, oikealta sivulle
Video katkesi ja Tuikku on jo edessäni, kun se näkyy. Eteen tultiin reippaasti ja suoraan tällä kertaa, kiersi myös sujuvasti oikealta sivulle. Toivoisin vauhtia lisää ja inhoan hihnaa tuossakin liikkessä...

Koira sivulle, yksi askel, kaksi askelta, kolme askelta
Jostain syystä tämä on mennyt kisoissa ihan penkin alle, mutta ainakin nyt videolla näyttää kivalta. Vahvimpia liikkeitämme, hyvällä innolla, suorassa ja tiivisti tehdään. Ainakin omaan silmään näyttää jopa tosi hyvältä.


Eteen
Eteentulo harjoituksia otettiin, ei turhia askelia, koska koira hukkaa heti suoran linjansa. Mielestäni onnistuivat ihan kivasti, toki ne täytyisi saada varmoiksi. Yritän uppoutus koulutuksen jaloon maailmaan ja taitoon, josko seuraavissa treeneissä vetäisin oikeista naruista.


Koira perusasentoon, kierrä koiran ympäri
En ihan tiedä, miten tätä pitäisi opettaa tai suorittaa järkevästi, itseäni häiritsee suunnattomasti tuo remmi, joka alo luokassa on pakollinen. Pidempää hihnaa ollaan hankkimassa. Ei otettu kuin kaksi harjoitusta, joista tuo toinen onnistui kohtuu hyvin. Pitää vahvistaa istu käskyä tarkemmin, sillä Tuikku oli aikeissa mennä maahan. En myöskään ole tyytyväinen tuohon lahnana roikkumiseen istumisessa. Varsinaista virhettä ei tuossa videolla olevassa taida olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy rohkeasti ja keskustele asiallisesti :)