19 lokakuuta 2014

Reissupiski sukuloi



Starttasimme ja ajoimme Tuikun kanssa Kankaanpäähän. Hiisi ja Panda odottivatkin ulkona riemuissaan ja Essin kanssa annettiin mustan kaksikon riehua. Sen jälkeen valjastettiin Tuikku ja Hiisi, päätettiin kokeilla niitä pyörän eteen. Hiisi oli paljon paremmin hommasta perillä kuin Tuikku, pari ensimmäistä suoraa meni koirilla vähän laiskasti. Viimeinen, pisin pätkä oli ehdottomasti paras. Mutkissa meinasi tehdä tiukkaa, kun koirat ryntäsivät ja vain kiihdyttivät koko ajan. Ei tietoakaan laiskottelusta. Ensi talvena suksille kaksikon takana!



Ajeltiin keskustaan X-mealiin syömään ja haettiin koirat mukaan koirapuistoon. Koirapuistosta suunnattiin katsomaan Hiisin veljeä Eetua. Voi miten oli poika saanut lihasta ja vankistunut. Ilme kuin Tuikulla, hyvin onnellisen oloinen tapaus!



Tuikku ja Hiisi olivat aika nastat matkustajat, kunnon mulkosilmät! Aamulla vähän höntsäiltiin rallytokoa haukkujen kanssa ja sitten lähdettiin taas ajelemaan. Palautettiin illan leffa ja ohjelmoitiin navigaattoria. Jälleen X-mealiin syömään, tosin Jämijärvelle tällä kertaa.



Kankaanpää jäi taakse ja suunnattiin Hämeenkyröön pentutapaamiseen. Paikalla Hiisi, Sulo ja Hukka. Ensimmäinen tapaaminen, jossa yksikään pennuista ei ollut tavannut pentulaatikon jälkeen. Kuten arvata saattaa, eivät kaikki tietenkään tulleet juttuun. Lenkki sujui kuitenkin kohtuumukavasti, mitä nyt pientä tuijottelua ja murinaa. Oli ilo nähdä kaikkia.




Kun muut olivat lähteneet, päästettiin vielä Hukka ja Tuikku pellolle juoksemaan. Autoon sainkin väsyneen, sonnalta haisen kurakasan nukkumaan. Oli kyllä nasta viikonloppu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy rohkeasti ja keskustele asiallisesti :)