06 helmikuuta 2015

Monenmoista menoa
Keskiviikkona iski koulussa totaalinen tylsyys. Aamulla oli koe ja sitten olisi ollut useampi tunti hyppyä. Joten anti olla ja ei muuta kuin omia juttuja tekemään. Käytiin kaverin kanssa syömässä ja lähdettiin hakemaan Tuikkua meiltä. Pakattiin Tuikku ja Nella-pentu autoon ja nokka kohti  Tesoman koirapuistoa.

Koirien kohtaaminen sujui tällä kertaa mallikkaammin kuin viimeksi, eikä Nellaakaan niin paljon pelottanut. Heitettiin Tuikku takapenkille ja Nella tuli etupenkille syliini. Koko ajan kyllä piti vähän Tuikkua tuijotella, että se varmasti pysyisi tarpeeksi kaukana. Matka sujui oikein mukavasti, eikä kaksikko sählännyt mitään ylimääräistä.

Kun saavuimme Tesomalle, oli puisto tyhjä. Olikin meille uusi puisto ja hyvin mukava sellainen. Päästettiin koirat irti ja Tuikku aloitti kunnon rallittelut. Nella suhtautui varauksella, haisteli ja vältteli Tuikkua. Jonkin aikaa puistossa oltuamme kaksikko alkoi leikkiä. Lähinnä leikit olivat sitä, että Tuikku kävi yllyttämässä pentua ja provosoitumassa ja juoksi sitten pakoon. Nella seuraili jonkin matkaa aina perässä, haukkui ja kyttäsi ja hyökkäili. Niin pieni pentu kuitenkin vielä, ettei pysy isomman matkassa. Hyvät ystävykset niistä tulee.

Ehdittiin vajaa tunti puistoilla keskenämme ja sitten saatiin seuraa. Puistoon saapui nuori seisoja poika ja se olikin juuri sopivaa seuraa Tuikulle. Hurtta pääsi kunnolla rallittelemaan ja painimaan ja saatiin turhat energiat pois. Hyvin tulivat piskit juttuun ja pitkän tovin ehtivät riehuakin. Alkoi pikkuhiljaa sitten paleltamaan ja Nellakin väsähti, joten taas kerättiin koirat autoon.

Hetken mielijohteesta päätettiin, että välipalaa on saatava ja niinpä suunnattiin keskustaan Koirakahvila Vainuun. Koirat käyttäytyivät oikein miellyttävästi kahvilassa, vaikka paikalla oli muitakin koiria. Nella leikki lelulla, söi keksiä ja Tuikku silppusi luutansa. Kova nälkä jo olikin, joten itse söin saman tien keittolounaan. Iltapäivä tuli vieteltyä rennosti kahvilassa jutustellen, olin todellakin tuollaisen tarpeessa. Paljon mukavampaa kuin mitä iltapäivän luento olisi ollut!Eilen sitten pientä häseltämistä Maisan kanssa. Pitkästä aikaa vetovaljaat niskaan ja menoksi. Limupullo 2kg roikkui perässä ja tirppa kiskoi pari suoran pätkää hyvällä innolla. Voi kun tästä vähän skarpattaisiin ja reipastuttaisiin... Kuvarikas postaus ja tänään en jaksanut tehdä yhtään mitään. Vaikkakin koulussa oli lyhyt päivä ja ulkona upea ilma, niin ei vain jaksa. Koirille on kyllä toimintaa tiedossa, voi vilkaista meidän kalenteria, niin pysyy kartalla. Eli johdonmukaisempaa postausta siis tulossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy rohkeasti ja keskustele asiallisesti :)