05 joulukuuta 2016

Lenkkireittimme


Nykyisillä lenkkireiteillämme ehdin käydä jo Tuikun ja Vilkunkin kanssa. Takapihalta aukeaa metsä, josta on polku pellolle. Siellä pääasiassa käymme. Pirkan taivaleen hiljaisin pätkä jatkuu pelloilta, sieltä pääsee mm. Kuivaanvuoren ja Lintuharjun laavuille, joihin kummallekin on kävelty. Kertaakaan ei ole tullut ketään vastaan ja oikeastaan muualla emme enää nykyään lenkkeile. Reitillä on peltoa, pikkumonttu, monipuustoisia metsiä, metsäautotietä, harjua, kallioita, useita puroja ja muutama järvi. Joitain kuvia maastosta alla, olen rakastunut tuohon ♥


Toinen vakkari lenkkipaikkamme on Haverin ranta ja siellä muutama lenkkipolku. Talvella sieltä pääsee jäälle. Myös hiljaista, mutta nättiä seutua. Haveriin on meiltä viitisen kilometriä, mutta sinne tulee ajettua autolla, koska joutuisi kävelemään maantien vartta muutoin.
Toisinaan tulee piipahdettua venerannassa ja koulun metsissä. Autolla pääsee myös isolle soramontulle, joka sekin on hiljainen. Hyvin monipuolisia lenkkikohteita siis riittää.

6 kommenttia:

 1. Apua miten ihanat maastot teillä! Kyllä se metsälenkkeily aina vaan tien voittaa, maisemat on nätimpiä ja koirat tykkää... Voi kun olisi meilläkin samanlaiset!
  paananenemilia@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Vitsi et oon kateellinen tollasista lenkkimaastoista!! Älyttömän hienot maisemat!

  VastaaPoista
 3. Ompas nätit maastot, koiratkin nauttii varmasti!
  jenna.henrichs98@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Hitsi miten upeita lenkkimaastoja siellä!! Kelpaisi kyllä tännekin!
  sara.lehtela@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Ihanat maastot ja IHANIA kuvia<3

  VastaaPoista

Kysy rohkeasti ja keskustele asiallisesti :)