12 syyskuuta 2022

Kuulumiset ja Loimun juoksut

Postaus kuvia täynnä menneiltä viikoilta, kun kamera on kiikkunut vähän aktiivisemmin mukana. Yritin ottaa meistä tämän aamun ulkoilulla potrettia ja jonkinlaiseen pystyttiin. Yllä olevassa kuvassa on siis eväshetki meneillään ja kameran asettelu kuvausasemiin ilman jalustaa oli vähän hankalaa 😅

Savu ja Loimu ovat päässeet leikkimään kultainennoutaja Riepun kanssa ennen issikkaleiriä, sekä viime viikolla bordercollie Loton kanssa. Lenkit muiden koirien kanssa menivät sujuvasti, mutta totta kai hiukan vauhdikkaammin.  Toisella lenkillä myös lapset olivat mukana ja lenkin teema olikin sellainen "kaikki viihtyy lenkki". Kepit, kaatuneet puut, kivet ja lätäköt kiehtovat sekä koiria että lapsia ja niinpä pieneenkin matkaan saa käytettyä paljon aikaa.

Loimun juoksut alkoivat viime viikon keskiviikkona, juuri sopivasti islanninlammaskoirien leirin jälkeen. Kiinnitin huomiota kun tavanomaisen sijaan Savu seurasi Loimua huuliaan lipoen. Selvisi sekin syy 😂 Loimu on ollut vähän tavallista rauhallisempi (isännän mielestä se on nyt mukava koira ) juoksujensa aikaan. Toisaalta Loimu on ollut myös kovasti ilahtunut, että vihdoin Savu leikkii sen kanssa, vaikka ihan koko ajan. Savulla on tosin ihan muut asiat, kuin pelkkä leikkiminen mielessä.

Nyt alkujuoksuaika on mennyt ihan kelvollisesti. Vaikka Savu on kastroitu jo vuosia sitten, se reagoi narttukoirien juoksuihin edelleen aika voimakkaasti. Se kyllä nukkuu ja syö normaalisti, mutta on ollut jatkuvasti vähän levoton. Tällä viikolla Savu lähteekin kaverille hoitoon ja kotiutuu sitten Loimun juoksujen loputtua. Turhaa stressiä asua juoksuisen nartun kanssa ja saapa kyläreissulla muuta ajateltavaa kuin suvunjatkamisen 😆

Loppupostaus koostuu kuvista meidän porukan lenkeiltä. Vihdoin alkaa olla syyskeliä (ja hirvikärpäsiä) ja arkiretket jatkuvat taas vähän kuin normaaliin malliin. Kesähelteet ja hyttyset hiukan verottivat samoilua metsässä pikkuväen kanssa, mutta taas pääsee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy rohkeasti ja keskustele asiallisesti :)