15 huhtikuuta 2014

Hyvänmielen treenitIloiset rallytokotreenit takana, sillä viikon päästä on startti ALO luokassa. Vähän perusasentoo, seuruuta joka suuntaan ja erilaisia käännöksiä. Palkkana leikkiä ja kyllä Tuikku nautti. Parin kilometrin laiskottelu lenkki päälle ja kotona harjailua, hyi tuota pohjavillan määrää. Treenit menivät tosiaan kivasti ja lelu on ehdottomasti paras palkka tuolle. Nami on sellainen tarkkuuspalkka, mutta kunnon revittelyleikit saavat tuohon hurttaan vauhtia. Perusasento pelaa kivasti ja seuruukin ihan jees, käännöksissä toisinaan vähän nukkumista havaittavissa. Oi oi, toivottavasti startissa homma toimisi...

No mutta sitten blogista itsestään, Koiria maalta -blogi on nyt nykyisellä nimellään porskuttanut kohta puolikkaan vuoden. Melko nopeasti sain blogin vauhtiin ja ulkoasuun ja sisältöön alan pikkuhiljaa olla tyytyväinen. Olen pyrkinyt monipuolisesti laittamaan sekä kuvia, että tekstiä ja suuret kiitokset kaikille palautteen antajille. Sata lukijaa häämöttää jo mittarissa ja mietin että kun kolminumeroinen luku tuonne kilahtaa, olisi jonkin pikkukivan aika. 

Loppuun vielä muutama otos pikkuhöntistä Maisasta, joka meni ja hyppäsi järveen. Totesimme yhdessä tuumin (koiraa onkiessani), että vesi on kylmää ja vielä ei hetkeen mennä uimaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy rohkeasti ja keskustele asiallisesti :)