21 huhtikuuta 2014

Näytön paikkaJännitystä taas kerrakseen, kun lähdettiin Mersulla reissuun. Tuikku matkusti hienosti, niin riemulla kuin poikaystävän autoon hyppäsikin. Sitä oltiin niin ylpeenä takapenkin valtiaita. Pikkusen meinasi tulla vanhassa autossa kuuma, onneksi oli lyhyt matka. Saavuttiin kisapaikalle taas paria tuntia ajoissa, käytiin lenkillä ja hengailtiin hallissa. Tuikulla oli hyvä vire päällä, se on aina ihan innoissaan kaikesta, kunhan Niko on paikalla. Ilmottauduttiin Alo luokkaan ja odoteltiin omaa vuoroa. Tuloksen saatuamme, totesin että taisi olla tavoitteet meidän treenimäärää kohden vähän turhan korkealla... Hyväksytty tulos kuitenkin ja toivottavasti päästään pian starttaamaan uudestaan. Nyt nimittäin hoksasin itse syyn koiran hidasteluun ja haahuiluun, laahustan itsekin tuolla kentällä. Treeneissä mennään paljon lujempaa ja koiralla säilyy into.


Tulos 78/100p ja 3.14min
Tuomarina Krista Karhu

Lähtö -1p ohjaajavirhe, suorituspaikka
Koira eteen, oikealta sivulle, istu -1p nuuskii kylttiä, taluttimen kiristyminen, vino, -3p uusinta
360C oikeaan
Spiraali vasempaan -1p puutteellinen yhteistyö
Koira perusasentoon, yksi askel, istu, kaksi askelta, istu, kolme askelta, istu -1p vino, ohjaajavirhe, -3p epätarkasti suoritettu tehtävä
Istu, kierrä koiran ympäri -1p vino, ohjaajavirhe
Saksalainen täyskäännös -1p ohjaajavirhe
270C vasemmalle -1p Koskettaa/nuuskii kylttiä
Askel oikealle
Käännös vasempaan
Pujottelu edestakaisin -1p taluttimen kiristyminen, koira pois asennosta enemmän kuin 0,5m
Käännös oikeaan
Koira eteen, vasemmalta sivulle
Koira eteen, yksi askel, eteen, kaksi askelta, eteen, kolme askelta, eteen -1p vino, -3p ohjaajavirhe (eri mittaiset askeleet)

Kommentteja: Kiinnitä huomiota suorituspaikkoihin :)

Ihan en noista kaikista ohjaajavirheistä tiedä, että mitä niissä on tapahtunut, mutta ilmeisesti aloin suorittamaan kylttejä liian aikaisin/myöhään. Ja jostain syystä Tuikku tarjosi kentällä kovin vinoja perusasentoja, vaikka se on juuri saatu suoraksi. Sen lisäksi se koetti kesken radan moikata tuomaria. Pääasiallisena tavoitteena mulla oli kuitenkin lopettaa hihnan nykiminen, tällä kertaa tulikin onneksi vain kahteen otteeseen merkintää taluttimen kiristymisestä.


Rallittelun ja tulosten jaon jälkeen me suunnattiin kohti Lielahtea ja Viirapuistoa. Siellä meitä Peppi ja Ketku jo odottivatkin ja koirat pääsivät leikkimään. Sen tarpeessa Tuikku olikin. Kyllä oli illalla väsynyt piski auton perällä nukkumassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy rohkeasti ja keskustele asiallisesti :)