18 toukokuuta 2016

Totista touhua

Hilpastiin eilen kaverin kyytiin ja isommalle hallille reenaamaan. Vähän jänskätti kuinka Vilkun kanssa hommasta selviää, kun uusi iso ja hälyisä paikka ja toisella juoksut. Ei kuitenkaan mitään ongelmaa, Vilkku ignooras tosi hyvin muut ja keskitty, muutaman kerran vuoto häiritsi, mutta muuten ei mitään. Pöksytkään eivät menoa haitanneet ja saatiin taas hyviä vinkkejä tekemiseen. Pikkuiset muistiinpanot itselle ja höntsyvideon kokosin tokostelustamme. Kiitos seurasta Janika ja Tiia!

Ruutu on meillä vielä alkutekijöissään. Otettiin muutama riemukas syöksyminen ruuttuun josta bileet ja leikkimistä. Tämän jälkeen naksuteltiin sijaintia ja fokusta kohti ruutua. Kriteerinä mielenkiinnon osoittaminen ruutuun. Vilkku olisi kovasti mennytkin ruutuun ja intoutui tarjoamaan kaikkea kaivamisesta huitomiseen ja kierimiseen, mutta kriteeri pidettiin matalana. Säilyy koiran into ja jää ensi kerrallekin naksuteltavaa.

Hyppy meni ihan tosi hyvin! Sitä onkin viime kerroilla treeneissä työstetti, joskin nyt arvelutti pitkä tauko. Ensimmäistä kertaa umpinaisella esteellä ja Vilkku alkoi itsekin hyppyä tarjoamaan. Lopulta hyppäsi lelu suussa vielä takaisinkin, mistä vedettiin uudet bileet ja jätettiin hyppy siihen. Oli nimittäin aidosti hauskaa.

Seuraamista ja perusasentoa otimme lopuksi, vahvistellen oikeaa paikkaa. Tässäkin olemme edenneet, opeteltavaa lienee enemmän minulla, kuin koiralla.

Takapääharjoituksia teimme tauoilla, ihan omia aikojamme. Vilkku harjoitteli samalla myös häkissä oloa ja luopumisharjoituksia tehtiin myös. Eteenpäin on menty ja tosi hienosti Viikari hormooneissaan suoriutui ison hallin hälystä ja melusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy rohkeasti ja keskustele asiallisesti :)