27 huhtikuuta 2017

Louna 1v - niin nätti neitiOn ollut tapahtumarikasta aikaa viimeinen vuosi. Niin siinä kävi, että meille muuttanut puolivuotias nulikka on nyt oikein hieno vuosikas. Rumasta ankanpoikasesta on kuoriutunut huumorintajuinen ja utelias nuori neiti. Lounan kanssa on ilo puuhastella ja nähdä miten iloisesti se työskentelee. Jälleen olen itse oppinut paljon, on ollut hienoa tutustua tähän tapaukseen. Yhteiselo on vasta alussa.

Onnea ihanaiselle! ♥Yllä ennen julkaisemattomia, saamiani puhelikuvia. Vasemmalla Lounan isä, ensimmäinen selfieni seitsemänviikkoisen kanssa ja viimeisimpänä Lounan emä. Kovasti on tummanpuhuva pentu vaalentunut! Alla kuvakoonti Lounan kasvusta ja elämänvaiheista.Ensimmäinen kuvani Lounasta, olin siskon mukana tuolloin hakemassa pentua.Pikkuinen tutustumassa perheen muihin koiriin, ehti tavata Tuikun ja Vilkunkin.Louna minulla hoidossa, ikää vajaa 4kk.Savu 10vk ja Louna 4kk tapasivat ensi kertaa.
Louna hoidossa syksyllä, uusia ystäviä tapaamassa.Louna hoitoreissussa meillä, uusiin lenkkimaastoihin tutustumassa.Louna juuri muuttanut meille ja porokoira Kiki hoidossa.Louna 6kk, viikon meillä asunut.Savu 5kk ja Louna 7kk, yhteisellä kannolla.Jäällä lenkkeilemässä.Lounan uusi ystävä Elli, neidit totuttelemassa hälinään.Louna 11kk ja Savu 9kk, alkaa käydä kanto ahtaaksi.Louna kesäturkissaan lenkillä.Neiti nättimys 1v mätsäreissä.

7 kommenttia:

 1. Aivan tajuttoman upea tuo tokavika kuva! Onnea Lounalle. :)

  VastaaPoista
 2. Onnea Louna, sinusta on tullut oikein kivan ja sievän näköinen typsykkä <3

  VastaaPoista
 3. Onnittelut Louna! :) Oliko tuon turkin ajeluun joku syy vai miksi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olin aikeissa ajella Lounalle kesäkarvan, sillä turkki on huomattavasti tiiviimpi, kuin vaikka Savulla (paljon ilmavampi). Nahka oli Lounalla kuitenkin hautunut ja punoitti melkoisesti, joten vedeltiin koko koira ja sen vuoksi todennäköisesti jatkossakin :)

   Poista
 4. Onnea Louna! :)
  Meilläkin collie-Lunalla oli tänään 4v synttärit :)

  VastaaPoista

Kysy rohkeasti ja keskustele asiallisesti :)