10 huhtikuuta 2017

Rapa roiskuen pellollaViime viikolla käväistiin treenien lisäksi lähipelloilla kaverin vinttareiden kanssa. Savu myyrysti ja köpötteli perässä, mutta Louna mennä viuhtoi sen minkä kintuistaan pääsi. Hiukan on motoriikka kehittynyt ja kunto kasvanut, mutta kyllähän tuo nyt vinteille toiseksi jää. Mukavasti kaverit antoivat tasoitusta, vaikka kaikkia huvitti, kun Louna putosi tämän tästä ojaan. Ojasta löytyikin tosi huikeita jääpaloja ja tämän jälkeen oja olikin Lounan.

Pelto oli sen verran kevätkelistä vetinen, että koirat päätyivätkin kotopuolessa pesulle. Ja sitten vielä toiseenkin kertaan pesulle. Ja iltalenkin jälkeen kyllästyin ja otin ne kuratassuineen keittiöön. Sottapyttyjä kumpainenkin. Vinttaritaloudesta haettiinkin viikonloppuna sapuskaa koirille, kun Pampula sonni oli tullut tiensä päähän. Koirat nautiskelivatkin heti sonnin jalkoja ja pakastimeen tuli pala maksaa ja muita epämääräisiä kökköjä, joita saavista pilkoin.

Lounan leikkaushaava on parantunut hienosti ja vatsa on enää ainoastaan naku. Mistään valtavasta arvesta ei ole tietoakaan. Kumpainenkin on menossa kevään mittaa taas hierontaan ja huhtikuun lopulla ovat petotestit. Pääsiäiselle olen kaavaillut muutamaa retkeä, Siikanevalla saatetaan poiketa ehkä jo viikolla. Pääsiäismaanantaina menen mätsäreihin kuvailemaan ja koissut pääsevät mukaan. Ainakin Savu osallistuu, Louna ehkä vain harjoittelee häiriössä olemista.

Kevät on ollut kaiken osalta melko kiireistä aikaa ja nyt Louna menikin hetkeksi vanhemmilleni kyläilemään, jossa sen oleminen on tällä hetkellä stressittömämpää. Pääsiäiseksi Lusku kuitenkin kotiutuu kun on enemmän koiramaisia touhuja. Yksin se ei oikein viihdy ja reagoi voimakkaasti omiin tunnetiloihini. Stressi ei tee kenellekään hyvää, joten toistaiseksi se viettää hetkellistä hermolomaa täällä metsässä ja minä huilailen itse muutoin.

Ihania aurinkoisia kevätkuvia tulossa lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy rohkeasti ja keskustele asiallisesti :)