04 toukokuuta 2017

Keisarinharjulla päiväretkelläTiistaina pääsimme nauttimaan ihanasta kelistä, kun treffattiin Millan kanssa. Oltiin kaavailtu päiväretkeä kolmen koiran ja yhden muksun kanssa. Päädyttiin Kangasalalle Keisarinharjulle. Aurinko paistoi ja taivas oli pitkästä aikaa sininen, näkyvillä. Pieni tuulenvire piti ilman raikkaana, mutta liikkuessa pysyi lämmin.

Keisarinharjun polku oli n. 2,5km pitkä ja kuljimme sen edestakaisin. Harju jatkui molempiin suuntiin, kokonaisuutena 200km pitkä. Harjun monissa osissa onkin tullut vierailtua, Soppeenharju, Hämeenkangas, Vehoniemi jne. Harjulla oli matalahko näköalapaikka, josta saattoi katsella maisemia. Savua kauhistutti, kun yläilmoissa pitikin kiikkua syliin kuvaa varten. Oli sitten viimeisen päälle närkästynyt! Ritiläportaat jotka tasolle menivät, olivat myös vähän epämiellyttävät, mutta vapaaehtoisesti sinne koissut kävelivät.

Kirpan kanssa Savu pisti ihan leikiksikin. Tosin niin neitimies että yhyy, belgialainenhan astui melkein päälle ja siitäkös itku tuli. Kepit olivat tarkan jaon alla ja sinivuokko kuviin oli kummankin päästävä. Varjomaskit huippuvalotuksessa, just kummankin nassu varjossa.

Eväitä nautiskeltiin näköalapaikalla ja käveltiin takaisin autolle. Matkassa mukava oleva vuoden ikäinen lapsukainen oli oikein mukavaa seuraa ja vaikutti myös viihtyvän. Savu oli pienestä ihmisestä hyvin kiinnostunut. Onnistunut ystävyys oli taattu, kun pikkuihminen tarjoili Savulle maissinaksuja.

Ihana päivä kului hyvässä seurassa ja mainiosta kevätkelistä nauttien ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy rohkeasti ja keskustele asiallisesti :)