06 kesäkuuta 2017

Koiria ja tuttuja vieraitaVaihteleva Suomen kesäsää... No pääsimme lauantaina nauttimaan jo kivoista ulkoilukeleistä. Milla tuli yökylään koirien ja lapsensa kanssa. Touhua riitti ja Louna ihmetteli pikkuihmistä. Koirat keskenään olivat tuttuja ja lenkkeilykin sujui rennosti. Savu oli lapsen kanssa ihan luonnonlahjakkuus. Paljon kiinnostivat pienen ihmisen touhut, etenkin ruoka-aikaan, josko lusikka olisi mennyt vähän ohi suun.

Reippailtiin Kuivaanvuoren laavulle pikkulenkki. Metsä vihersi ihanasti, nopeasti edennyt. Viherryksen mukana tulivat tietysti hyttyset ja mäkäräiset, hyh. Kovin kauan ei paikallaan viihdytty, kun joka ikinen pörriäinen aikoi meidät syödä. Lounan naama onkin pahkuroita täynnä, etenkin silmien ympärystät. Savua eivät pörriäiset niin kiusaakaan, edes naamasta.

Paljon tuli ulkoilu. Vaikka koiria ei erityisemmin ehditty juoksuttaa tai treenata, olivat ne kaiken tekemisen seuraamisesta aivan raatoja. Sunnuntai menikin aikalailla nukkuessa ja eilenkin satoi vettä kaatamalla. Vähän mennyt huilaamiseksi muutama päivä, ryhtiliikettä odotellessa.

2 kommenttia:

  1. Ihana Belgi <3 olen aivan ihastunut Belgien kasvoihin ja rotuna se kiinnostaisi. Savu on pikkuihmisen kanssa niin tomerana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, belgeissä on kyllä paljon mukavia yksilöitä :)

      Poista

Kysy rohkeasti ja keskustele asiallisesti :)