25 huhtikuuta 2015

Vadelmatassu mustikkatäplillä



Sitä saa aina vähän yllättyä ja olla pyörällä päästään. Aika paljon tapahtunut pienessä ajassa. Yhdessä äidin kanssa räätälöitiin sitten listaa tarpeisiin sopivista roduista ja jonkin ajan kuluttua löysin sopivan yhdistelmän. Soittelin kasvattajan kanssa, laiteltiin sähköpostia ja homma oli selvä ja äiti myyty. Aamulla lähdimme kohti Alavieskaa, hakemaan pikkuruista pentua vanhemmilleni. Oli ilo olla avuksi ja osallistua koiranhankintaan, jälleen kerran. Olen onnellinen vanhempieni puolesta, olihan se selvää, että he tarvitsevat oman koiran.



Tämä pentu tulee seikkailemaan blogissa taustalla, sen verran runsaasti saatte kuitenkin seurata tämänkin kasvua, että oma sivu löytyy täältä. Ja senkin vuoksi pentusesta tulee juttua tänne, että kasvattaja ja pentuesisarusten omistajat saavat seurailla kuulumisia. Kasvattajasta sen verran muutama sananen, että pennusta kyllä huomaa, että siihen on panostettu! Ihanaa vaihtelua kaikenmaailman sosiaalistamattomille arkajaloille, tällainen reipas ja hyvin avoin, tasapainoinen pentu. Ei pelottanut imuri, autoilu, autojen äänet, ihmiset, rapisevat äänet, liukkaat lattiat... Kaikki oli vaan pennulle ihan ookoo ja tosi mielellään tepasteli ympäriinsä.



Esitelläänpä sitten enemmän naperoa! Myy on seitsemän viikonikäinen narttu pentu, kolmen rodun sekoitus. Myyn isä oli puhdas jackrusselinterrieri, karkeakarvainen versio. Emä oli tiibetinspanielin ja petit branbanconin risteytys. Vaikka kotimatka olikin sitten pitkä, sujui se varsin mukavasti. Myy on hyvin reipas ja avoin, ihmisistä erittäin kiinnostunut. Niin sisällä kuin ulkona, se juoksentelee reippaasti ja tutkii ympäristöä. Vielä tänään se ei kuitenkaan saanut mennä Tuikkua moikkaamaan, vaikka mielenkiintoa sillä riitti sinnekin suuntaan. Taas on vilinää talossa ja äiti onnellinen. Ja onhan tuo aika herttainen... ♥



Kotimatkasta väsäsin vielä pienen videon ♥


16 kommenttia:

  1. Onnea pennusta, varmasti tuo paljon iloa vanhempiesi elämään :)

    VastaaPoista
  2. Onnea pennusta! Ihana kuulla, että sillä on ollut hyvä alku elämään, se ennustaa parempia tulevia vuosia. Noin täplikkäät tassunpohjat on syötävät. :P

    VastaaPoista
  3. En kestä noita tassuja! :'3 Mutta hei, onnittelut vielä pennusta! Täytyy kyllä päästä jossain vaiheessa näkemään, niin koiratkin pääsee taas riehumaan.

    VastaaPoista
  4. Tiedoissa luki, että ois syntynyt 2014 :D On ihana!

    VastaaPoista
  5. Voi mikä ihana pikkuinen <3 Oivoi!! Onnea pentusesta! :) Nyt riittää taas säpinää kerrakseen..

    VastaaPoista
  6. niin älyttömän söpö penska ;)! onnea uudesta jäsenestä!

    VastaaPoista
  7. Oii, onnea uudesta koiraystävästä! Suloinen yksilö ja ihania kuvia :)

    VastaaPoista
  8. Siskot Hertta ja Elli toivottaa Myylle mukavia päiviä uudessa kodissa. Täällä kotimatka sujuu myös mukavissa merkeissä :)

    VastaaPoista
  9. On kyllä varsin lutusen ja sulosen olonen pikkunen :3 Tuitui! Ihanaa pentuarkea teille sinne.

    VastaaPoista
  10. Voi elämä kuinka suloinen ipana! Paljon rapsuja pienelle!

    VastaaPoista
  11. Voi ihana pieni Myy!!! :D Toi video oli pentukuumeiselle liikaa.. Ihana <3

    VastaaPoista
  12. Onnea pennusta ja on ihana seurata, kuinka sä jaksat panostaa sekarotuistenkin koirien etsimiseen :)

    VastaaPoista

Kysy rohkeasti ja keskustele asiallisesti :)