01 toukokuuta 2015

Puuhakas pentuMyy on kotiutunut loistavasti, on olevinaan koko läänin omistaja. Yksinolot sujuvat mainiosti, koira oli pari ensimmäistä päivää kompostikehikosta virittämässäni häkissä. Ei aikaakaan, kun terrierinpuolikas totesi, että täältä pääseekin pois. Niinpä se yhtenä aamuna istui vastassa, kun Niko tuli tyhjään taloon. Siispä suljettiin Myy vanhempieni huoneeseen ja siellä se viihtyy. Eikä pääse pois, ei ennen, kuin keksii syödä seinät. Ja sitä se ei toivottavasti ainakaan kovin pian keksi.

Keskiviikkona olikin pikkusiskoni synttärit. Myystä oli hurjan hauskaa, kun ihmisiä virtasi ovesta sisään. Oli mummoa ja vaaria ja pikkulapsia. Monia eri varpaita pureskeltavina. Koko ajan joku silitti, ihan huisin lystiä. Mutta kas kummaa, pieni koira muuttuikin yliväsyneeksi ja sen hepulointi oli menettänyt kontrollin. Niin käy pienille lapsillekin, juuri juhlissa, esimerkiksi. Myy otti sitten vähän päikkäreitä, eikä häiriintyntt ympäristöstä ollenkaan. 

Loppuun vielä videokoostetta tältä viikolta. Myy on nyt oppinut kiipeämään ulkoportaat jo oikein sujuvasti ja on kaikinpuolin muutenkin toimelias ja reipas pieni koira.

4 kommenttia:

 1. Ihanaa, että Popi sai samankokoisen rallittelukaverin. :D Myy on kyl ihan Myyn näköinen ja oloinen.

  VastaaPoista
 2. Voi ei ♥ Onneksi on omakin pieni kohta jo täällä nii ei tarvii enää etsiä kaikkia pentublogeja... ;D

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia :)

  Tuli muuten mieleen, mitä jos kompostikehikon laittaisi sinne makkariin lähelle ovea. Siellä ei olis niin suuri voitto jos ovi kiinni aitauksesta pakeneminen. Ja totuttaa sinne laittamista porukoiden kotona ollessakin tai pennun ollessa väsynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Purettiin kehikko jo pois, olikin siis käytössä siten, että yksi seinä siitä oli auki ja yksinoloiksi tai muista syistä laitettiin pentu sitten sinne. Mutta olihan se hepposta tekoa :D Nyt Myy on ottanut ihan kullankalliiksi pesäkseen häkin ja vaikka siitä laittaisi luukun kiinni, niin se ei nappulaa haittaa. Siellä se torkkuilee peittojen ja pehmojen seassa, sama häkki, millä aletaan harjitella sitten autoilua :)

   Poista

Kysy rohkeasti ja keskustele asiallisesti :)