06 heinäkuuta 2015

No nyt ne tulivat

Niin mitkä? No tietenkin pystyt korvat, sniif! En ollut valmis tähän. Kukaan ei kertonut, että pentu voi kasvaa niin nopeasti että se alkaa jo junnuna näyttää koiralta. Miksi minulle ei kerrottu, että sen korvat nousevat näin pian? Ne säälittävän näköiset riippalörpöt olivat niin cuuul. 

Minun pieni pentuni onkin nyt jo 4kk ikäinen ja sai pystyt korvat. Ihan hitusen kärjet vielä sojottavat. Mutta pystyt tulee. Noh, ehkä tulen sitten seuraavaksi itkemään sitä, että Vilkulla alkaa juoksut.

5 kommenttia:

 1. Jees, meilläkin jo odotellaan, että millonkas meidän sakupennun korvat nousee:)

  VastaaPoista
 2. Kaverin belgipentu 5 vkoa, pentueesta 2/7 korvat pystyssä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No belgistä nyt tietää jo valmiiksi, että 99% mahdollisuudella pystyt korvat :D

   Poista
 3. :D meillä wii nosti 9 viikkoisesta korvat pystyyn, 11 viikkoisesta pudotti lurppaan, 12 viikkoisesta taas nosti ja viikon kesti pystyssä, kun taas lurppas. Nyt viime perjantaina jälleen nosti... Luultavasti lurppauttaa vielä hampaiden vaihtuessa. Ja vielä kun 9 viikkoisesta iloitsin, kun ei tarvii teipata...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah, eivät osaa päättää :D Vilkun vanhemmilla oli tosiaan pystyt korvat ja nämäkin alkoivat harottaa oikein nopeasti. Pitkään olivat ilmavat lerpat, mutta nyt kun oli muutaman päivän porukoilla hoidossa, niin minua odottikin pystykorvainen pentu :)

   Poista

Kysy rohkeasti ja keskustele asiallisesti :)