13 helmikuuta 2016

Himotut ja hylätyt

Tää on nyt tätä kuuluisaa matkimista, mutta kun Tollerwichit blogissa oli niin herkullinen postausidea... Vähän lainasin. Fuskasin sen verran, että otin vain nykyisiä koiriani koskevat videot. Sovelsin myös esittelemällä teille hylätyt videot.

Himotuimmat TOP 5

Katsottu 1600 kertaa. Kamala video, en tykkää nykyisellään yhtään. Ja Tuikulla on ollut näemmä vähän massakausi...Peitsaus katsottu 530 kertaa. Tämäkin vähän turhake video, mutta tarkkailin tuolloin Tuikun askellusta.Vilkun pentuvideoita, katsottu 480 kertaa. Ihan perus reeninräpellystä.420 katsomiskertaa, ilmeisesti kaikkia kiinnostivat nämä huonosti menneet treenimme :D350 kertaa katsottu,  tämä oli oivallukseni perusasennosta vuonna 2012.Hylätyt TOP5

60 näyttökertaa, tein kai virhearvion kun ajattelin pentuvideoiden uppoavan :D

70 näyttökertaa... Tosin, en itsekään kovin usein katso treenivideoita.

77 kertaa katsottu :D Myönnän että video on tylsä ja yksitoikkoinen ja loppuu tavallaan kesken. Reissu oli kaatosateessa ja eksyessämme ihan yhtä kamala.

78 katsomiskertaa, eipä tässä mitään ihmeellistä olekaan.

80 näyttökertaa, aika hyvin näin vanhalle videolle. En muistanut ollenkaan moista ja nauroin vedet silmissä :D

Hatunnosto sinulle, joka jaksoit katsoa kaikki videot! Alla sinulle muutama tehtävä, siis sen lisäksi että voisit tehdä tämän itsekin.

Mikä näistä oli suosikkisi/inhokkisi? Jos näistä ei ole sanottavaa, niin tässä Youtube kanavani, kuulisin mielelläni mistä videosta pidät eniten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy rohkeasti ja keskustele asiallisesti :)