21 helmikuuta 2016

Mustat ja huskytTuli suojakeli ja teki mieli puuhata jotain vauhdikkaampaa. Vetovaljaita Vilkulla ei vielä ole, joten pitkästä aikaa fribailtiin takapihalla. Täytyy sanoa, että muutaman kuukauden tauon aikana teini on mennyt ihan sikana eteenpäin! Vitsi mikä ohjailtavuus, tulkinta ja hienosti skarppasi keskittymisessäkin! Oma heittokäsikin on harjaantunut, mutta vielä tulee lätkittyä koiran nassuun...

Floaterit sujuivat hyvin ja Vilkku nappasi valtaosan.

Takaakierto on hoksattu, kun vain malttaisi kiertää.

Jalan yli hyppääminen on mennyt aimoharppauksen eteenpäin. Sehän hyppää eikä kaarra karkuun ja perskule ottaa kiekonkin kiinni! Mahtikersa!

Butterflyita kokeiltiin mutta njah, kiekko pläjähtää päin naamaa kun Vilkku vaan suu ammollaan hyppää päin.Tuikun taakkailusta otin pätkän videota, ällöttävän sävyinen ja hämärä, eikä musiikkia. Ei paljon silmiä hivele, mutta todistettavasti vetää. Tuikulle ehdottomasti sopivin vetomuoto, se tykkää. Käytännössä kaikilla hihnalenkeillä sillä on rengas perässä. Nyt ei olla hetkeen remmilenkkeilty, joten mentiin vaan vajaa 2km. Ei sitä joka treenin tarvitse olla hirveä tappohiitti.

Ystävänpäivänä Tuikku vetikin maalla porukoiden naapurin pikkutyttöä. Päiväkodin iltatapahtumaan meidän piti mennä, mutta kelin takia se jouduttiin perumaan. Ensi viikolla kun se olisi, minulla alkaa loma ja lähden reissuun, joten jääpi nyt sitten väliin.


Illastakaan ei vauhtia puuttunut. Suuntasimme koirien kanssa Ikaalisiin. Olen vepetreeneihin ajaessa nähnyt siellä jonkun aitauksen tönön, jonka seinässä oli koiran kuva. Olin luokitellut sen puistoksi, mutta en koskaan käynyt siellä, koska se oli niin huonokuntoisen näköinen. Nyt aita oli uusittu ja portti siirretty. Puisto oli siisti ja ihan tosi tilava! Tykättiin paljon, kun nyt ensimmäistä kertaa siellä käytiin. Varmasti mennään toistekin, kun oli niin hiljainenkin. Seuraksi saimme Sanna-Kaisan ja teinihuskyt. Tuikku pisti heti säännöt selväksi ja sen jälkeen sekin hepuloi ja leikki. Vilkusta pennuille oli kuitenkin enemmän seuraa, sillä Tuikku vetäytyi nopeasti viileäksi ja tylsäksi aikuiseksi. Oli oikein mukavata!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy rohkeasti ja keskustele asiallisesti :)