31 elokuuta 2016

Koirat eri maailmoistaKuvia tulee niin tuhottomasti, että kaikkia ei jouda käsitellä saati että postaukset olisivat luettavan/katseltavan mittaisia. Tässä lyhyehköt kuulumiset, postaus ja videot koulutustuokioista tulevat myöhemmin.

Savu kävi toissapäivänä moikkaamassa Klaaraa. Tirppa oli vähän järkyttynyt tulokkaasta. Savu yritti sitkeästi saada toista leikkimään, ja lopulta pentu tulikin syliin rauhoittumaan, koska sen satakieli ääntä ei kukaan muu rakasta kuin pentu itse. Kun laskin Savun maahan, se nukahtikin samantien. Onnistunut kyläreissu siis.

Savu tutustui myös alle kouluikäisiin lapsiin. Ensin epäilytti, mutta namien jälkeen sujuivat jo palloleikitkin. Savu kävi myös Teon ja Kikin kanssa uimarannalla.

olipas märkää...
porokoiramakuu
välinpitämätön tutustumisraaputus
isopahasusi leikit
turvapalvelu vahtii hiekkaleikkejä
vauva-altaan kuplapuhaltelut


Tämänpäiväinen rokotus peruuntui eläinlääkärin sairastumisen vuoksi. Saimme uuden ajan huomiselle. Lähdimme peruutuksesta huolimatta tänään kaupungin suunnille ja vierailimme rhodesiankoira Machon luona. Macho oli 12viikkoinen pikkumies, nimensä veroinen. Myös aikuinen rhode Dante kävi Savua moikkaamassa. Ensin Savua jännitti ihan hurjasti, sitä ärsytti tunkeileva ikätoveri. Ja Dantea Savu aluksi pelkäsi, olihan jo pelkkä kuono ihan valtava. Vaan hetken tuumailun jälkeen Savua alkoi kiinnostaa ja se nuuskutti kummatkin koirat, ja mussutti niiden kanssa nameja.

Puolen tunnin lämpiämisrituaalien jälkeen pikkujätkillä olikin kunnon painileikit päällä ja ai että miten niillä oli lystiä. Savu kävi ihan itse härkkimässä ja hakemassa kaveria mukaan. Kyllä onkin mukava upottaa naskalit toisen nahkaan. Kokoerosta huolimatta leikit sujuivat ihmeen tasapuolisesti ja pentujen tavattua toisensa, laajeni niiden käsitys muista koirista melkoisesti. Rhode ja porokoiramix ovat kuitenkin melko erilaisia.

Varmasti nähdään toistekin, toivon mukaan pojat on vielä isoinakin kavereita!

12 kommenttia:

 1. On tuo kyllä ihana näky, kun ei noilla ole vielä mitään ikä- eikä kokoeroakaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan tuo Macho nyt jo tuplaten Savua suurempi ja tässä kohtaa tuo kolme viikkoakin on vielä aika iso ikäero :) Toivottavasti näistä tulee vielä hyvät kamut.

   Poista
 2. Voihan lapsikoira <3 On kyllä niin siun tyyppinen koira jotenkin siis ulkonäöllisesti :D Miun pentukuumettahan tää ei helpota yhtään..

  VastaaPoista
 3. Kyllä vaan sydän sulaa tolle pienelle <3 aivan ihana. Muistuttaa vielä aika paljon vanhempieni jo 15v seropia pentuna.

  VastaaPoista
 4. Voi eikä ku se on vaa söpö! <3 tuli noista rantakuvista mieleen, että vähän harmittaa kun meijän koirat ei halua missään nimessä tulla veteen, ois vaan kiva joskus kesähelteillä mennä koiran kanssa pulikoimaan :D

  VastaaPoista
 5. herrane aika mitä kuvia ja kuinka veikeältä otukselta Savu vaikuttaa!

  VastaaPoista

Kysy rohkeasti ja keskustele asiallisesti :)