01 tammikuuta 2021

Tavoitteet 2021


Vaikka viime vuosi ei kaikilta osin (jos miltään) mennyt kuten olin suunnitellut, asetan silti tavoitteita myös tälle vuodelle. Onpahan jotakin, mitä kohti mennä!

RTK2 on tälle vuodelle varsin realistinen tavoite. Meiltä puuttuu enää yksi tulos. Mikäli sen saamme, jatkotavoite olisi alkaa opettamaan Savulle oikealla puolen seuraamista.

Tokon suhteen en uskalla tavoitella tuloksia. Mikäli saan Savun kanssa kapulanpidon kuntoon, TK1 olisi realistinen tavoite. Ensin on kuitenkin kasattava kokonaan puuttuva liike ja siihen en enää ominavuin pysty. Jos taitoni riittäisi, Savu osaisi jo pitää kapulaa.

Irtotunneille/ratatreeneihin haluan ehdottomasti osallitua! Koska meillä ei ole ryhmäpaikkaa, eikä toistaiseksi vapaaharkkaa, metsästän tarjolla olevia rallytokon ja tokon irtotunteja. Pidän silmällä myös rata- ja kisatreenejä, jotta pääsemme treenaamaan myös jännittävämpiä tilanteita - minusta on kamalaa, jos joku katselee treeniämme.

Retkeillä haluan mahdollisimman paljon. Toivoisin pääseväni tänä vuonna käymään Päijänteen tai Teijon kansallispuistossa, miksikäs ei vaikka molemmissa. Päiväretkille on helppo lähteä lähikohteisiinkin, mutta haluaisin telttailla edes yhden yön verran. Retket ovat Savun ja minun laatuaikaani, silloinkin kun kantorepussa on lapsi.

Tavoitteista en ota stressiä tai menetä yöuniani epäonnistumisista. Tehdään se mitä on tehtävissä ja lisätään yhteiseen arkeemme enemmän hyviä juttuja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy rohkeasti ja keskustele asiallisesti :)