05 huhtikuuta 2021

Keväiset kuvakuulumisetKylläpä meinasi tulla aivan taukoa blogin kirjoittamisen suhteen, vaikka vasta pääsin vauhtiin. Meidänkin metsiin saapui kevät (ja parit lumetkin jo), joten ollaan menty ja tehty kaikenlaista niin ahkerasti, etten ole läppärille ehtinyt. Tässä kuitenkin reilusti kuvia ja nopeat kirjoitelmat viime aikojen puuhista. Kameraa onkin tullut ulkoilutettua paljon ja sisäinen valokuvaajani on innostunut taas kuvien käsittelystä. Kuvat ovat tosin edelleen "aloittelevan harrastelijan" tasoa, aivan kuten kymmenen vuotta aiemminkin.

Aprillipäivänä kaverit vetivät ihan kympin suorituksen aprillipilan. Olin jo sopimassa lapsiin totutus treenejä hullun kodinvaihtaja koiran kanssa, jota ei lopulta ollut olemassakaan. Ja minä hyväuskoinen ihan tosissani luulin, että kaveri tuosta vain pelasti jättimäisen uroskoiran itselleen. No, hyvät naurut saatiin kaikille osallisille :D

Treenikentät ovat sulaneet, joten kimppatreeneissäkin on vihdoin käyty. Pääsiäisenä tehoiltiin kotipihassa ja myös seuran kentällä. Parit kimppatreenit vieraampienkin tuttujen kanssa on sovittu ja innolla odotan liikkuriapua. Kirjoittelen treeneistä paremmin myöhemmin, mutta muutama hyvänmielen kuva piti pääsiäisvapaiden tokoilusta laittaa.

Ilmojen lämmettyä ja iltojen valostuttua lenkkien pituudet ovat tuplaantuneet kuin vahingossa. Ylipäänsä ulkoiltua tulee vielä enemmän, kuin talvella, enkä malttaisi odottaa kesää. Kaikkinensa meille kuuluu hyvää ja Savulle puuhakasta. Täytyy taas kirjata huhtikuun kalenterisivulle "ei mitään" kohtia, jotta Savulle tulisi oikeasti vapaapäiviäkin.

Kuvaterveisin, iloisia kevätpäiviä lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy rohkeasti ja keskustele asiallisesti :)