30 syyskuuta 2021

Muistiinpanot omatoimitokoista


Videoin eilen omatoimiset tokotreenimme tarkempaa läpikäyntiä varten ja kyllähän se kannatti. Videolta näkyy taas kaikkea mitä en treenatessa huomannut. Menimme tutulle, yleensä hiljaiselle kentälle, jossa olikin nyt marjastajien auto ja satunnaisesti puskasta esiin tupsahtavia marjastajia. Outoa sekä minulle että Savulle, joten tällä erää pari ihmistä ja koira olivat tosi paha häiriö. Jossain yleensäkin vilkkaammalla kentällä näin ei olisi ollut. Alkuperäinen suunnitelmani oli tykittää palkaton kisatreeni, mutta koska keskiviikko oli lähtenyt käyntiin huonosti ja kentälläkin oli muita, laskin rimaa aika reilusti.

Treenailin yksittäisiä liikkeitä lämmittelyinä ja teille palkattomana muutaman liikkeen setin. Koko alokas luokan liikkeet kävimme läpi, mutta varmistelin onnistumisia palkkaamalla. Savu esimerkiksi oli fokusoitunut johonkin ihan muuhun kuin hyppyyn ja tarjosi ennen hyppyä kovasti maahanmenoa. Toki vahvistin sitten istumisen muutaman kerran.

Käsiapuja en mielestäni käytä, mutta kyllähän niitä videolla näkyy. Täytyy vain keskittyä paremmin. Noutoesineen pitoon oon tosi tyytyväinen, joskin huomasin vasta nyt että oon palkannut jokaisen kerran. Nyt aioin siirtyä vain seuraavaan liikkeeseen sosiaalisen palkan voimalla, joten sain osakseni haukut Savulta. Reilu viikon päästä meillä on koe, joten ei auta kuin vahvistella täsmällisesti siirtymää ja sosiaalista palkkiota kapulan pidon suhteen ja toivoa että se riittää tähän hätään.

Seuraaminen meni eilen tosi kivasti siihen nähden, miten se on viime aikoina laahannut. Satsasin toki palkkoihin (lihapullia) ja palkkasin pohjalle pari tosi onnistunutta kontaktia. Että eiköhän tämä kaikki tästä, vaikka minkä on taakseen jättänyt on edestään löytänyt ja sitä mukaa kun joku liike on kasassa, leviää homma jo toisesta päästä kiireesti 😂

Jos videolta löytyy jotakin huomautettavaa tai sulla on heittää mulle idea, niin otan palautetta mielelläni vastaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy rohkeasti ja keskustele asiallisesti :)