21 syyskuuta 2016

Tokoalkeita videolla

Jopas kesti tämänkin videon kokoilu. Siinä muutaman päivän takaisia touhuiluja. Viimein häiriöluoksaritkin videolla, kapulahommiin tutustuttu ja sen sellaista. Alla pieni sanallinen kooste.

Luoksetulosta olen positiivisesti yllättynyt. Ilman pientä yllytystä ja painostusta en olisi uskaltanut ottaa tuollaisia häiriöitä. Pelkkä namilautanen, lelut ja kartiot olivat Savulle niin helppo, että aika nopeasti, samantien siis, laitoimme sinne pari varmaa koiraakin... Molemminpuoleista treeniä, paikkista ja luoksaria :D

Nenäkosketuksia tehdään aina rauhoittumiseksi, pomppua yllytykseksi.

Kapulaan tutustuttiin tuolloin koskettamalla, nyt se nostetaan jo suuhun ja kanniskellaan mielellään.

Maahanmenoa tehtiin "sukeltamistyyliin". Tulee napakat ja lennokkaat liikkeet. Savu alkoi lopulta hoksia idean ja siihen lopetettiin. Nyt vain ahkeraa vahvistelua ja käytöksen muotoilua/viimeistelyä.

7 kommenttia:

 1. Taitava pieni! Voi että kun olis tajunnu itekin alottaa näin tehokkaasti heti pentuna, ois varmaan säästyny paljolta tuskailulta... Ihan liian vähän häiriötä treenattiin sillon, mut tietääpähän mitä tehdä seuraavan pennun kanssa paremmin! Ja varmasti toi murkkuikäkim tällä hetkellä aiheuttaa takapakkia kaikkeen tekemiseen.

  VastaaPoista
 2. Ihana video, Savu oppii tosi nopeasti :D Pian taidan varmaan itsekin saada vinkkiä, kun Savu taitaa saada jo puolen vuoden päästä mut ja Sanin kiinni! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah! Kyllä tuo häiriöluoksarin kehitys tekee hyvää ihan aikusisellekin koiralle :D

   Poista
 3. Savu on vaan niin taitava! ♥ Ja tuo maahanmeno.. ♥ Savu näyttää just siltä, että se pitää tästä tekemisestä niin hirveästi, että se rakastaa sun kanssa työskentelyä!

  VastaaPoista

Kysy rohkeasti ja keskustele asiallisesti :)