28 syyskuuta 2016

VIDEO: Savu 3kk

4 kommenttia:

 1. Ihana video <3!! Savu näyttää niin iloiselta ja sen elämä on varmasti mahtavaa <3. Miten oot opettanut Savulle tuon ''tassut jalkoihin'' tempun ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Savuha ei tuota temppua vielä osaa, mutta olen namilla ohjannut sen jalkojeni väliin ja alkanut naksuttimella merkkaamaan sitä, että asettaisi tassunsa jalkaterilleni. Kestoa tehdään pikkuhiljaa ja myöhemmin otetaan askelia.

   Poista
 2. Kivan vauhdikas video :)

  Kaukojen istu-maahan vaihdossa liikkuu jokaisessa eteenpäin. Kannattaa testata jos et veisi kättä niin kauas pysyykö takajalat paikallaan. :) Noin pienellä oon pitänyt käskystä hypyttämiset vielä minimissään, kuten agilityssakin odotetaan että rimojakaan voi nostaa. Mutta jokainen päättää paljon haluaa fyysisesti rasittaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaukoja, saati niiden vaihtoja ei olla tehty. Tarkoitat varmaan tuota sukeltamista? Savu harjoittelee maahanmenon tekniikkaa ja sen fysiikka ei vielä riitä sukellukseen ja samanaikaisesti takajalkojen paikalla pitämiseen :) En usko että pentu menee miksikään tasahypyistä, joita se alunalkujaan itse tarjosi. Hyppimistä olen vahvistanut tempuksi ja silloin videoinut.

   Poista

Kysy rohkeasti ja keskustele asiallisesti :)