21 joulukuuta 2015

Hyppyä ja koppiaKerrottakoon ensimmäiseksi, että haastepostauksia tuli liki kymmenen. Nyt kaikki on luettu ja valinta oli vaikea, mutta tällä kertaa palkinto lähtee Tipsulle, eli Tempputaituri blogin koiralle. Matleenaan on otettu yhteyttä :)

Frisbeen kannalta sää on suosinut ja olemmekin Vilkun kanssa treenailleet melkeinpä viikottain. Olen sisällä naksutellut jalkani yli hyppäämistä, mutta tosi herkästi junnu lähtee kiertämään. Olen käyttänyt siis seinää apuna ja ulkona puuta. Nyt olikin ensimmäiset hyppytreenit frisbeen kanssa ulkona. Heti kun Vilkku hyppää ja koppaa, irrotan otteen. Toivottavasti pikkuhiljaa kyetään irrottautumaan puusta ja koira silti hyppäisi... Maltti on valttia, meillä molemmilla!

Takaakierrot ovat alkaneet sujua tosi hyvin ja niihin olen tyytyväinen. Koira saa haettua loivan kehän ja tajuaa juosta ikään kuin varaslähtönä. Tätä myötä koppauksetkin onnistuvat tosi hyvin, kun Vilkku on matkalla jo ennen heittoa. Heittokäsikin on muuten harjaantunut!

Nyt noita neljää kiekkoa viskoneena voisin kai todeta, että lempparini on ehdottomasti Jawz! Se on vakaan tuntuinen, Vilkun suuhun hyvä, tukeva ja lentää tasaisesti. Pitänee shoppailla niitä muutama lisää...

2 kommenttia:

  1. Milloin tulee uutta videoo frisbeestä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä katsella kun on keliä videoida, josko tuo mies ottaisi jotain pätkää :)

      Poista

Kysy rohkeasti ja keskustele asiallisesti :)