23 joulukuuta 2015

Anna avokämmentä, pidä mut lähelläPiiiitkästä aikaa pystärit ja omat piskit lenksulle ja Lielahden koirapuistoon! Tuikku ja Vinski mennä rallattelivat omia halileikkejään, Vilkku se olisi kovasti päsmäröinyt siellä matkassa. Ketkukin yritti pysyä mukana. Nelikko pelitti kivasti ja hommat sujuivat mukavasti, oli kiva pitkästä aikaa nähdä. Muutamia vieraitakin koiria puistossa kävi,  vähän skeptisesti aina tsekkailtiin menoa, mutta ilman ongelmia selvittiin. Vilkku on isommissa ja vieraissakin laumoissa kyllä kuin kala vedessä. Se ei erityisemmin hae kontaktia vieraista koirista, eikä änkeä mukaan. Tuikkukin oli puistossa ihan nätisti eikä mennyt aukomaan päätään kenellekään. Vähän pohjista se kurmuutti, kun ei millään uskonut ärähdyksiä nylkytysyrityksistä... Jospa sitten talvella nelikon kanssa jäälle.

Ollessani eilen töissä, alkoi kännykkään sadella melko kiukkuisia watsapp viestejä. Asiaa selvitellessäni, kävi ilmi, että Vilkku oli livahtanut oven raosta karkuun. Niko oli lähtenyt perään ja seurannut pentua yli kilometrin, ennen kuin rääpäle oli antanut kiinni (tietenkään armeijakuri ei tehoa pentuun...). Koska Niko ei ollut lukinnut ovea, oli Tuikkukin lähtenyt omine nokkineen kämpästä ulos ja ilmeisesti rivarien pihalla tallustellut. Kun Niko sitten oli tullut pihaan Vilkkua kantaen, oli joku nainen kertonut tönänneensä Tuikun avonaisesta ovesta sisään. Mies oli totta kai kiitellyt kauniisti, mutta emme vieläkään tiedä, kuka tämä nainen oli. Tai että missä ja mitä se Tuikku on puuhannut, kun se on kerran osattu pistää takaisin sisälle.

Noh, onneksi nyt on kaikki tallessa ja mallillaan taas!

2 kommenttia:

  1. Voi ei mikä karkureissu sun koirilla on ollut.:/ Onneksi loppu kuitenkin hyvin.:) Meillä porukoilla välillä Kille pääsee karkuun ja se ei kyl itekseen tuu takas kotiin, saa aina sitten lähteä tsekkaamaan kaikki naapuripihat. Onneksi se antaa kuitenki sit ottaa kiltisti kiinni kunhan sen ensin löytää..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Vilkku juoksee totta kai karkuun jos sitä lähtee jahtaamaan. Ja oletan Nikon hiukan karjaisseen pennulle, jolloin se totta kai lisää tahtia. Normaalistihan Vilkku tulee vislauksesta tykkinä takaisin. Tuikku tulee ja menee omia aikojaan, siitä en sinänsä ole huolissani vaikka kävisikin jossain ja se antaa kans kiinni jos joku sen sattuu löytämään :D Yleensä kuitenkin ehtii palata itse.

      Poista

Kysy rohkeasti ja keskustele asiallisesti :)