29 joulukuuta 2015

Kohti uusia koitoksiaRallytokotreenejä viikonlopulta. Tuikulla kiva touhotus päällä, mutta kyllä se jaksaa puurtaa kun tarpeeksi ohjeistaa. Ilmoitin meidän varasijalle starttiin, saas nähdä, päästäänkö heti vuoden alkajaisiksi kisailemaan.

Seuraamiset käännöksineen päivineen oikein hyvät, vähän otin extraksi käsien heiluttelua ja pyörimistä ym. ja silti rekku pysyi ruodussa. Ilokseni huomasin että hihnan nykiminen on vähentynyt, en enää nyppäile koiraa.

Spiraalit kumpaankin suuntaan sujuvat, kun antaa koiralle tilaa.Muutaman kuukauden tauon jälkeen olemme taas alkaneet aktiiviharjoitella vepen kuivajuttuja. Patukan pitoa on treenattu sisällä kyllä koko syksy. Vientiä liikkeenä treenattiin nyt kentällä, Tuikun pitää odotella patukka suussa ja tuoda se minulle. Se sujuu jo kivasti. Koira ottaa patukan myös Nikolta, mutta on silloin vähän ihmeissään, minne pitäisi mennä. Minulta pois päin Tuikku ei vie patukkaa vielä ollenkaan. Homma helpottunee, kun saan orjentoitua purkkipalkan tähänkin hommaan.

Tammikuussa alkavatkin kuivatreenit hallilla, niin päästään taas ohjattuun koulutukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy rohkeasti ja keskustele asiallisesti :)