09 maaliskuuta 2022

Lenkkikuvia


Ilmanala on ollut piristävän keväinen ja vaikka eilisellä lenkillä aurinko ei paistanut, linnut lauloivat silti. Tein koirien kanssa hitaanpuoleisen lenkin vaikka flunssa alkaakin jo olla ohi. Aikaa metsässä vietettiin, mutta itselleni ei tullut matkaa ahnehdittua jottei olo ota takapakkia. Mummulan koira Myy tuli meidän lenkille mukaan, olihan eilen Myyn 7v syntymäpäivä.

Savu ja Myy ovat jo vanhoja ystäviä, aivan Savun pentuajalta asti. Loimu tapasi myös Myyn ollessaan 8-viikkoinen, mutta röyhkeä issikka ei saanut Myytä lämpiämään. Loimu ja Myy ovat olleet nyt nelisen kertaa samalla lenkillä ja eilen alkoi löytyä yhteinen sävel. Loimu oli leikkiinkutsuissaan hiukan hienovaraisempi, eikä yrittänyt joka välissä näykkiä terrierinpuolikasta.

Nopeat juoksuleikit Myy lopulta salli ja kaksikko paineli pitkin polkua ritirinnan. Leikki oli kuitenkin melko lyhyt, vaikkakin leikki kuitenkin. Myystä ja Loimusta tulee takuulla hyvät leikkikaverit, kun paremmin tutustuvat. Koirien keskinäinen kommunikointi on kivaa ja mielenkiintoista seurattavaa. Turvallisten koiramallien kanssa kelpaa Loimunkin opiskella kunnon koiriksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy rohkeasti ja keskustele asiallisesti :)