06 heinäkuuta 2022

Kaupallinen yhteistyö: Polar Barks


Kaupallinen yhteistyö Polar Barks Finland Oy:n kanssa - Tuote saatu 

Kävimme keväällä Loimun kanssa Polar Barksin tuotekuvauksissa joista tosin unohdin ne studiokuvat jakaa tänne. Korjataan tilanne aivan uusilla kuvilla, sillä mallikeikka poiki meille kaupallisen yhteistyön. Muutama viikko sitten meille kotiutui L-kokoinen kaamoksen harmaa Polar Dreams peti. Peti on ollut koirilla ahkerasti käytössä ja siihen mahtuvat makaamaan sekä Savu että Loimu samaan aikaan. Pedin päällinen on jo kertalleen pesty, eikä kangas mennyt ohjeenmukaisesta pesusta miksikään. Sekä koirat, että allekirjoittanut ovat kotimaiseen laatuun enemmän kuin tyytyväisiä. 

Itselleni kotimaisuus on tuotteessa kuin tuotteessa hyvin tärkeä arvo. Olin siis todella iloinen, kun pääsimme Loimun kanssa tuotekuvauksiin ja saimme mahdollisuuden kokeilla juuri tätä petiä. Kotimaisuuden lisäksi pidän uusiokäyttöä ja kierrätämmistä tärkeänä ja siksi peti kolahtaa arvoihini paremmin kuin hyvin. Polar Dreams pedin sisätyynyn täyte on nimittäin PET-pulloista valmistettua vanua. 

Vieraile Polar Barksin verkkokaupassa tutustumassa tarkemmin Polar Dreams koiranpeteihin ja muihin tuotteisiin. Loimu suosittelee pedin lisäksi myös Softcare hoitoainetta tuuheaturkkisille herkästi korvan takusistaan takkuuntuville koirille. Polar Barksin kuulumisia voit seurata myös Instagramissa.

Täsmäiskutietoa Polar Dreams pedistä 
- suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa 
- täyte on valmistettu PET-pulloista 
- liukueste pitää pedin paikallaan 
- pedin päällisen voi pestä koneessa 30°C 

Ajaton design sopii moneen sisustukseen; myös meille hieman vanhempaan taloon, jossa kaikki pinnat ovat jo pikkuisen elämää nähneitä. Polar Dreams värivalikoimasta löytyy varmasti sopiva sävy jokaisen olohuoneeseen. Olisiko teidän juttu lohenpunainen vai kenties hiilenharmaa peti? 

Meillä peti on asettunut olohuoneeseen, niin sanottuun koiranurkkaukseen. Kun aamuisin pidän koirieni kanssa pienet treenit, peti siirtyy hetkeksi keskelle lattiaa, jossa toinen koira odottaa vuoroaan. Pedin pohjassa oleva liukueste pitää pedin paikallaan, vaikka Loimu hyppiikin siinä edestakaisin tyypilliseen tapaansa. Treenien jälkeen tasapainotyynyt ja muut tavarat kerätään takaisin nurkkaan ja peti saa palata asemiinsa. Savu on koiristamme se mukavuudenhaluisempi ja hiukan vaativampi tuotteiden laadun suhteen. Tämä peti on ollut Savusta täysi kymppi ja se on viihtynyt pedillä nyt hellekelilläkin. Koirista Savu onkin se, joka käyttää petiä eniten makoiluun. Toki Savu on hiukan Loimua rauhallisempi ja lepäilee mielellään silloinkin kun pentu vielä juoksee huonetta ympäri. 


Kesän menovinkkinä vinkkaamme Naantalin asuntomessut, sillä Polar Barksin tuotteita on siellä nähtävillä. Asuntomessut pidetään 15.7-14.8 ja voit lukea aiheesta täältä tarkemmin. Asuntomessut ovat oivallinen tilaisuus päästä näkemään petejä ja vuolukivikuppi osana sisustusta. 

Jos tulee mitä vain kysyttävää Polar Dreams pedistä niin kysy kommenteissa tai suoraan Polar Barksin asiakaspalvelusta. Savun ja Loimun perusteella suosittelen lämpimästi antamaan kotimaiselle pedille ansaitsemansa arvostuksen.

2 kommenttia:

  1. Meillä ei ole omaa petiä molemmille, yksi muovinen on ( vähän ruma ) jossa on pehmusteena kissanpeti. Hyvin kelpaa! Tälläinen olisi kyllä paljon nätimpi, veisi vähemmän tilaa ja helposti siirreltävä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, meilläkin on tämä yksi yhteinen peti molemmille:)

      Poista

Kysy rohkeasti ja keskustele asiallisesti :)