13 kesäkuuta 2015

Pienet reippaat tassutLauantai aamuna saavuimme tyylikkäästi myöhässä Raholaan pentupaineille. Ehdimme olla paikalla vain 20minuuttia, mutta siinä oli hyvätkin puolensa. Vilkkua jännitti ensin kovasti, muut pennut olivat leikeissään jo hyvässä tahdissa ja kiinnostuneita uudesta tulokkaasta. Ensimmäiset pari minuuttia Vilkku norkoili tiskin takana ja meni seinän viertä karkuun. Ihmiset kyllä kiinnostivat. Ei aikaaakaan, kun paimenlapsi reipastui ja leikki onnellisena 8-viikkoisen kelpiepennun kanssa. Vilkun uusi tuttavuus oli myös pinacollie Nuka 13vk, joita menemmekin maanantaina tapaamaan.

Pentutapaamisesta jäi hyvä maku ja varmasti mennään toistekin. Oli hyvä, että Vilkku ehti siinä reipastua ja innostua ja se ei olisi edes halunnut lähteä, kun aika koitti. Tapaamisesta ajoimme Koirakahvila Vainuun vohveleille, Vilkku sai luun. Eniten Vilkkua kiinnosti kuitenkin vohvelini, jota se vaivihkaa pillimehun takaa havitteli, hupsu. Tampereellakin Vilkku käveleskeli rauhassa, sen kummemmin reagoimatta ympäristön hälyyn.

Nyt illalla menemme porukoille. Eilenkin tuli poikettua, kun kävin harjaamassa Tuikun ja leikkaamassa sen kynnet. Ensi viikolla olisikin sitten pesu-urakka, Tuikku jos kuka haisee oikein kunnolla koiralle...

1 kommentti:

Kysy rohkeasti ja keskustele asiallisesti :)