20 helmikuuta 2022

Sisko ja sen veli

Eilen treffasimme Loimun veljen Joikun Pikku-Ahvenistolla ja yhteislenkki ansaitsee ihan oman palstatilansa. Olen käynyt paikan päällä joskus, mutta nyt ajoin auton väärään päätyyn reittiä, vähän haahuilin ja lopulta alkuperäisestä suunnitelmasta huolimatta Savukin tuli lenkille mukaan, mutta selvittiin 😂 Olin aikeissa jättää Savun autoon odottamaan (se oli mukana koska olimme menossa lenkin jälkeen tokovalkkuun), mutta parkkipaikka olikin niin ruuhkaisa etten raaskinut jättää Savua sinne ihmettelemään. Niinpä Savu lenkkeili hihnassa pentujen viilettäessä vapaana. Autolta ensimmäiset 500m olivat haukkumista ja ympäriinsä sinkoilua kun en pystynyt keskittymään kahteen koiraan samaan aikaan - eikä Savu ole vielä tänä talvena nähnyt hiihtäjiä, jotka Loimukin tapasi vasta ekan kerran.

Lenkki alkoi väljemmillä poluilla sujua mukavammassa ja hiukan hiljaisemmassa tunnelmassa. Loimu vaikutti tunnistaneen velipoikansa samantien, niin erilailla rennosti ja innokkaasti haastoi heti leikkimään. Leikit sujuivatkin pennuilla tosi hyvin, vaikka Savu aina ohimennen vähän päsmäröi sääntöpoliisina. Vaan hyvin Savukin lopulta viihtyi lenkillä, vaikka joutuikin katselemaan riekkuvia pentuja vain hihnassa.

Tavoitteena olisi tavata pentujen kanssa kuukausittain, josko Loimusta ja Joikusta tulisi oikein ystävät. Nyt pennut tapasivat ensimmäistä kertaa sitten pentulaatikon ja väittäisin yhteisleikin olleen vallan saumatonta. Alla lisää kuvia vauhtiviikareista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy rohkeasti ja keskustele asiallisesti :)